Toistaiseksi voimassa oleva / Rekkatie 11, Joensuu

Rakentaja

Hae tähän työpaikkaan

Laatukarjala Oy on vuonna 2007 perustettu joensuulainen rakennusalan yritys. Pääasiallista osaamistamme ovat eri kokoiset remontit asuinhuoneistoissa ja julkisissa tiloissa.

Meidän tavoitteemme on olla Joensuun paras remonttiliike. Onpa mittarina sitten kädenjälki, työyhteisön henki tai asiakaspalvelun laatu, tavoitteemme ovat korkealla. Meidän yhteisössämme on sanonta: ”Tyytyväinen asentaja – laadukas asennus”. Panostamme siis omaan hyvinvointiimme ja toivomme, että voimme levittää tätä hyvinvointia myös asiakkaillemme.

Nyt etsimme omaan tiimiimme kokenutta rakentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä työnkuva koostuu pääasiassa korjausrakentamisesta yksityishenkilöiden kotona (mm. kylpyhuoneiden rakennustaito on edellytys) sekä julkisissa tiloissa. Monipuolisten rakennustaitojen lisäksi edellytämme kykyä kohdata asiakkaita. Lisäksi edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työtehtävät ja varman työsuhteen. Tervetuloa meille!

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Miia Surakka, p. 050 556 6104 tai miia.surakka@hrmentor.fi.

Hakuprosessi: Jätä hakemus palkkatoiveen kera 14.8.2022 mennessä osoitteeseen www.hrmentor.fi

HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Laatukarjala Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Hae pian, sillä työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Palkittu ja vahvasta ammattitaidosta tunnettu HR Mentor Oy turvaa Itä-Suomen työvoiman saatavuutta. Palveluitamme ovat: suorarekrytointi, henkilöstövuokraus, rekrykoulutus ja oppisopimus. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Rakentaja, Toistaiseksi voimassa oleva
  • HR Mentor Oy, Rekkatie 11, Joensuu
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Korjausrakentaminen
  • Kylpyhuoneiden rakennustaito
  • Oman auton käyttömahdollisuus

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 556 6104
Sähköposti: miia.surakka@hrmentor.fi
Sijainti: Rekkatie 11, Joensuu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!