Rakentamisen asiantuntija

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi rakentamisen asiantuntija?

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen määrittämille kumppaneille.

Haemme rakentamisen asiantuntijaa Keski-Suomen alueelle Tikkakosken paikallisyksikköön. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Asiakkaasi ovat Puolustusvoimien joukko-osastot ja yhteistyökumppanit.    
  2. Tehtäväsi on toimia rakentamisen asiantuntijana palvelualueellasi.    
  3. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kannustamme kehittymään alasi huippuosaajaksi. 

Tulet työskentelemään vaativissa, monipuolisissa ja suuruusluokaltaan vaihtelevissa rakennushankkeissa niiden eri vaiheissa asiakaskohteissamme. Vastaat rakennushankkeiden hankintojen ja järjestettyjen palveluiden laadusta, aikatauluista ja kustannustehokkuudesta. Työhön kuuluu tämän lisäksi palvelualueen kiinteistökannan kunnossapidon pitkän tähtäimen suunnittelu sekä toteuttaminen. Kaiken tekemisen pohjalla on tiivis yhteistyö yksikön muun henkilöstön kanssa, mutta tehtäviä suoritetaan myös itsenäisesti. Tehtävässä pääset osallistumaan myös kehittämishankkeisiin, hankintojen järjestämiseen sekä valmiuden ja varautumisen suunnitteluun. Toimipaikka on Jyväskylässä Tikkakoskella.

Otamme nykyisen työkokemuksen tuoman osaamisesi huomioon ja tehtäväsi voi tarkentua rekrytoinnin aikana. Voit esimerkiksi toimia pienehköjen rakennuttamishankkeiden vastuuhenkilönä hankesuunnittelusta takuuaikaan. Henkilöstömme on meille tärkeä, koulutamme sekä kannustamme uuden oppimiseen.

Hae meille rakentamisen asiantuntijaksi, jos sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai vastaava)
  • kiinteistö- ja rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on motivaatio uuden oppimiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen
  • palvelualtis asenne ja toimit mielelläsi myös asiakasrajapinnassa
  • tuloshakuinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky
  • hyvät tiimityövalmiudet ja mielellään kokemusta verkostojen johtamisesta.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään turvallisuusselvitys. Henkilön turvallisuusselvitysmenettelystä ja oikeuksista löytyy lisätietoa osoitteessa: www.puolustusvoimat.fi/asiointi/turvallisuusselvitykset

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juho-Matti Junttila, p. 0294 83 2145.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 19.6.2022.

Hakuaika alkaa:

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Sijainti: Suomi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!