Rakentamisen asiantuntija

 

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi rakentamisen asiantuntija?

 

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen määrittämille kumppaneille.

Haemme rakentamisen asiantuntijaa Keski-Suomen alueelle Siilinjärvelle Rissalan paikallisyksikköön. Miksi juuri sinun kannattaa kiinnostua?

  1. Asiakkaasi ovat Puolustusvoimien joukko-osastot ja yhteistyökumppanit Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella.        
  2. Tehtäväsi on toimia asiantuntijana palvelualueellasi ja johtaa paikallisesti erilaisia kunnossapito- ja korjaushankkeita.        
  3. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kannustamme kehittymään alasi huippuosaajaksi.

 

Rakentamisen asiantuntijana vastaat Puolustusvoimien käytössä olevien kiinteistöjen suunniteltujen ja ennakoimattomien kunnossapito- ja korjaushankkeiden johtamisesta. Tehtävässä pääset osallistumaan kunnossapidon ja toiminnan kehittämiseen koko paikallisyksikön osalla. Vastuuta saat suunnittelunohjauksesta, kunnossapidon ja korjaushankkeiden toteutuksen valvonnasta ja kehittämisestä. Toimit yhteistyössä oman yksikön henkilöstön ja sopimuskumppaneiden sekä Puolustuskiinteistöjen eri yksiköiden kanssa. Tehtävään sisältyy mm. osallistuminen PTS-ohjelman laatimiseen, hankintojen järjestämiseen ja valmiuden ja varautumisen suunnitteluun. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisiin kehittämishankkeisiin.

 

Osaamisesi ja kokemuksesi vaikuttavat lopullisen tehtäväkuvauksen sisältöön ja mahdollisuuksien mukaan voit myös toimia tehtävän ohessa erilaisten teknisten järjestelmien ja toimintojen vastuuhenkilönä tai toiminnanvalvojana. Toimipaikka on Siilinjärvellä, Rissalassa.

 

Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja nykyaikaiset työntekemisen mahdollisuudet sekä mahdollistamme oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvan kehittämisen.

 

Hae meille asiantuntijaksi, jos sinulla on

 

  • aiempaa kokemusta rakennusten korjaus- ja huoltotoiminnasta
  • kokemusta rakennusalan yleisten sopimusehtojen, säännöstöjen ja käytäntöjen sekä prosessien soveltamisesta
  • kokemusta talonrakennuksen työjohdosta tai suunnittelu- ja rakennuttamistehtävistä
  • kokemusta verkostomaisesta työskentelystä sekä tiimityöskentelystä
  • palvelualtis asenne ja valmius uuden oppimiseen
  • tuloshakuinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky
  • soveltuva rakennusalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava tutkinto ja vähintään 3 vuoden soveltuva kokemus alalta.

 

Eduksi katsotaan kokemusta julkisista hankinnoista, kokemus eri tekniikan aloilta, valvonta- ja projektinjohtokokemus sekä innovatiivinen luonne.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antavat: kiinteistöpäällikkö Mikko Rissanen, p. 0294 83 2182 mikko.rissanen@puolustuskiinteistot.fi tai kunnossapitopäällikkö Mikko Airaksinen, p. 0294 83 2258 mikko.airaksinen@puolustuskiinteistot.fi.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 21.8.2022.

 

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Sijainti: Siilinjärvi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!