Rappaaja (Helsinki)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme reipasta rappaajaa Helsingissä sijaitsevalle saneeraustyömaalle. Töiden alustava kesto on 3kk ja työt alkavat viikolla 5. Työaika on arkisin klo 7-15:30. Paikka täytetään heti reippaan tekijän löydyttyä, joten klikkaile ripeästi hakemuksen täyttöön!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy rappauksesta kokemusta jo pidemmältä ajalta ja osaat toimia työssäsi oma-aloitteisesti sekä itsenäisesti. Kiireessäkään sinulla ei mene sormi suuhun ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Tarkkuutta vaativa työ edellyttää hyvää silmää omaan tekemiseen sekä huolellista työotetta. Pärjäät työssäsi suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin 0400174774. Hakuprosessista vastaa Kimmo Tiikkainen.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut Oy/ Helsinki

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!