Raskaan kaluston asentaja (Rauma)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme reippaan asenteen omaavaa raskaan kaluston rengasasentajaa Raumalle. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 8-16, ei viikonlopputöitä. Jos mielenkiintosi heräsi, niin jätäthän hakemuksen ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Toivomme sinulta

Sinulla on C-ajokortti (E:tä ei tarvitse olla). Olet toimeen tarttuva ja ahkeran asenteen omaava tyyppi, jolta löytyy myös oma-aloitteisuutta työntekoon. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista töistä, mutta ilman kokemustakin pärjäät. Autoalan tai asentajan opinnot katsotaan eduksi, mutta harrastuneisuuskin riittää: saat työhön hyvä perehdytyksen. Tärkeintä meille on asenteesi!

Työtehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu raskaan kaluston renkaanvaihto ja renkaiden siirtely sekä varastointi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Palkkaan vaikuttaa työkokemus. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (14-16) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Contio henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Rauma
Logo

Raskaan kaluston asentaja (Rauma)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!