Raskaankaluston mekaanikko, Lempäälä

Etsimme asiakkaallemme Lempäälään 

MEKAANIKKOA raskaankaluston huolto- ja korjausalalle. 

Työtehtävät pitävät sisällään pakettiautojen, kuorma-autojen, perävaunujen sekä linja-autojen huolto- ja korjaustöitä. Huolehdit myös raportoinnista työnjohdolle kirjaten tehtyjen töiden kuvaukset ja muut asiakkaan ajoneuvosta tehdyt huomiot. Toivomme sinulla olevan jonkin verran aikaisempaa kokemusta alan töistä. Mekaniikan, hydrauliikan ja sähkötöiden taitaminen tai jonkun osa-alueen vahva osaaminen katsotaan eduksi. Vaatimuksena vähintään B-ajokortti, C-kortti katsotaan eduksi.

Työ alkaa heti mahdollisuuksiesi mukaan ja on kokoaikainen päivätyö. Työaika on ma-pe kahdessa vuorossa klo 7.00 - 18.00 välillä. Palkkaus on kilpailukykyinen, maksamme ammattitaitosi mukaisen tuntipalkan ja bonukset päälle. Haemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen sitoutunutta tekijää. Pääset osaksi erittäin hyvää työyhteisöä, missä on kiva ja rento työilmapiiri.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Raskaankaluston mekaanikko, Lempäälä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!