Rata-, raitiotie- tai tiesuunnittelija

Haemme nyt GRK Suomi Oy:n suunnittelutiimiin rata-, raitiotie- tai tiesuunnittelijaa ratasuunnittelutehtäviin Tampereelle tai Helsinkiin.

Tehtävässä pääset vastaamaan väyläteknisestä suunnittelusta (rata, raitiotie, tie tai katu) osana ammattitaitoista suunnittelutiimiämme. Voimme muokata tehtävänkuvaasi kokemuksesi ja kehittymistoivomustesi mukaan. Tarvitsemme osaajaa meneillään oleviin projekteihimme sekä tulevaisuuden suunnittelu- ja rakentamisprojekteihin.

Meillä saat olla lähellä rakentamisen toteuttavaa organisaatiota sekä työmaita ja työmaakäynnit kuuluvatkin osaksi työtä. Lisäksi voit osallistua yrityksen sisäisiin kehityshankkeisiin ja omien järjestelmiemme kehittämiseen. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua myös kansainvälisiin tehtäviin. Tampereen ja Helsingin lisäksi myös muut paikkakunnat ovat mahdollisia.

 

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.4.2024. Aloitamme haastattelut heti, kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tarmo Keski-Loppi, tarmo.keski-loppi@grk.fi, puh.040 8621 643

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, Kokoaikainen

Etsimämme henkilö

  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai insinööritutkinto.
  • Sinulla on kokemusta rauta- tai raitiotieympäristössä työskentelystä.
  • Omaat kokemusta jo suoritetuista rata-, raitiotie-, tie- tai katuteknisistä suunnittelukohteista, huomioimme myös opiskelunsa päättävät hakijat.
  • Sinulle itsenäinen työskentely on luontevaa.
  • Katsomme eduksi alalla yleisesti käytettävien väyläsuunnitteluohjelmien hallinnan, esim. CivilPoint -ohjelmisto.

Tarjoamme

  • Laaja työterveyshuolto
  • Sairaskuluvakuutus
  • Kattavat työhyvinvointiedut
  • Lasten harrastusten tukeminen

GRK Suomi Oy

GRK on suomalainen rakennusalan konserni, johon kuuluvat emoyhtiö GRK Infra Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt GRK Suomi Oy Suomessa, GRK Sverige AB Ruotsissa sekä GRK Eesti AS Virossa. Konsernissamme työskentelee noin 1000 ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2023 oli 546 miljoonaa euroa. Toimintamme on arvojemme mukaista: Me kannamme vastuun, Me emme pelkää, Me emme jahkaile, Me emme vain käy töissä ja Me onnistumme yhdessä.

Ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Väylä-, taito- ympäristö- ja teollisuusrakentamisessa GRK tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Tutustu meihin osoitteessa www.grk.fi

Sähköposti: rekry@grk.fi
Sijainti: Jaakonkatu 2, Vantaa

Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö, jossa aidosti arvostetaan osaamista, uusia ideoita sekä kykyä toteuttaa ne. Meillä saat vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Logo

Rata-, raitiotie- tai tiesuunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!