Ratkaisukeskeinen konsultti (M365, Azure)

Etsimme asiakkaallemme CloudNow IT Oy:lle Vantaalle

Ratkaisukeskeistä IT-konsulttia

CloudNow on pilvipalveluihin erikoistunut asiakaslähtöinen it-palveluntarjoaja, joka toimii asiakkaidensa neuvonantajana ja kumppanina it-ympäristön ja –palvelujen kehittämisessä. Nuoressa kasvavassa yrityksessä pääset näyttämään kykysi ja kehittymään ammattilaisena. Tiimi koostuu Microsoft sertifioiduista it-alan huippuosaajista, jotka toimivat mm. konsultoinnin, it-tuen, liiketoimintajohdon ja projektipäällikkön tehtävissä. CloudNow tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelusta ja laadusta sekä ihmisläheisyydestään.

Olet asiakaslähtöinen ja haluat olla tukemassa sekä kehittämässä asiakasyritysten liiketoimintaa markkinoiden parhailla teknologioilla tietoturvaa ja käyttäjäystävällisyyttä unohtamatta. Olet työskennellyt M365- ja/tai Azure-teknologioiden parissa. Kokemus  paikallisista konesaleista ja palvelimista on eduksi. Sinulla voi myös olla verkkotietämystä ja -osaamista tai kiinnostusta kehittyä pilvihallittavien verkkojen osaajaksi. Tulevassa tehtävässäsi pääset työskentelemään laajasti eri toimialojen parissa, tiivisti asiakasrajapinnassa, asiakkaiden tarpeita kartoittaen sekä kustannukset ja tietoturva huomioiden. Vastaat asiakkaiden it-arkkitehtuurien laaja-alaisesta kehittämisestä toimien samalla asiakkaiden luotettavana neuvonantajana. 

Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista ja suhtaudut intohimoisesti oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen Sinulta löytyy teknistä taustaa ja asiakaspalveluhaluista asennetta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Koulutuksesi voi olla joko tekninen ja/tai kaupallinen, mutta koulutusta tärkeämpää on asenteesi sekä kyky omaksua nopeasti uutta. Työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen ja pitkäjänteinen. Olet motivoitunut ja haluat tehdä mielekästä työtä hyvällä fiiliksellä.

Tarjoamme sinulle modernin työympäristön ja teknologiat sekä saat itse valita työvälineesi. Koska työ ei ole sidottu tiettyyn paikkaan, tarjoamme sinulle työsuhde-etuna verkkoyhteyden kotiisi. Työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen panostetaan tarjoamalla mm. erittäin kattava työterveys ml. hammashoito (300 €/vuosi), lounas- ja kulttuuriedut sekä hyvinvointivalmennuksia ja -koulutuksia. Tiimipäivänä voit löytää itsesi esimerkiksi kartingista, ampumaradalta tai hyvän ruuan parista. Pääset osaksi rentoa tiimiä, jossa työtä tehdään ylpeydellä yhdessä.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi osoitteessa www.valtagroup.fi.

Mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupin Tari Sollalle, p. +358408497981 tai lähettää sähköpostilla yhteydenottopyynnön tari.solla@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!