Raudoittaja

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudun kohteisiin

Raudoittajaa

Etsimme osaavia tekijöitä raudoitustöihin uudistyömaalle pääkaupunkiseudulle. Toivomme sinulta kokemusta raudoittamisesta, piirustusten luku taitoa ja työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa.  

Työt alkavat heti ja hyvillä tekijöillä mahdollisuus pitkään projektiin!
Hae siis pian. 

Tervetuloa osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa hyvää asennetta arvostetaan! Työllistävä asiakasyrityksemme tunnetaan alan luotettavana asiantuntijana, jonka käytössä on nykyaikainen ja ensiluokkainen kalusto.

Tehtävästä lisätietoja antaa Palvelupäällikkö Jan Lehtonen 040 195 3684 tai jan.lehtonen@sol.fi

Hae paikkaa linkistä avautuvan lomakkeen avulla.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen

Työsuhde-edut

  • työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: jan.lehtonen@sol.fi
Sijainti: 00730 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!