Ravintola-alan sankareita Kokkolaan

 

RAVINTOLA-ALAN SANKARINA

voit työskennellä osaamisestasi ja toiveistasi riippuen keittiöapulaisena, saliapulaisena, tarjoilijana, astiahuoltajana, blokkarina, kokkina tai järjestyksenvalvojana.

 

Mikäli sinulta löytyy heittäytymiskykyä ja joustavuutta, voit kenties työskennellä myös useammissa edellä mainituista rooleista - esimerkiksi Á la-Carte- ja lounasravintoloiden, cateringpalveluiden sekä hotellin ja yökerhon työtehtävissä.

 

Me tuemme sinua työssäsi ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi eri asiakaskohteissamme. 

Meillä työskentely on myös joustavaa ja palkanmaksu hoituu vakaasti ja varmasti. Työtuntien määrä vaihtelee ja työajat määräytyvät ravintolan aukioloaikojen mukaan. 

Palkka on MaRa:n työehtosopimuksen mukainen.

 

Meille molemminpuolinen luottamus on tärkeää! Sinulta toivomme;

:) Iloista asiakaspalveluasennetta

:) Rehellisyyttä

:) Paineensietokykyä

:) Sujuvaa suomen kielen taitoa

 

Järjestyksenvalvojilta vaaditaan järkkärikortti ja ruoan parissa työskenteleviltä hygieniapassi. Edellytämme vähintään 16 vuoden ikää. 

Kerro itsestäsi ja vahvuuksistasi hakemuksella, liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Aikaisempi kokemus sekä anniskelupassi katsotaan eduksi!

Lisätietoja voit kalastella Meri Kuhalta sähköpostitse, meri.kuha@sol.fi.

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: no-reply.rekry@sol.fi