Ravintola-alan työtehtävät PowerParkissa kaudella 2022

PowerPark
Puistotie 3, Härmä
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • innokkuus
  • aikaisempi kokemus
  • ammattitaito
  • hyvä käytettävyysaika

PowerPark

PowerPark on hauska ja monipuolinen ympäristö, jossa vallitsee rento ja kannustava työilmapiiri. Luotettavana ja joustavana työnantajana kasvatamme tulevaisuuden työntekijöitä!

Etsimme PowerParkiin ravintola-alan ammattilaisia. Töitä löytyy sekä alan opiskelijoille että jo pidempään alalla työskennelleille henkilöille. 

PowerParkista löytyy eri tasoisia ravintoloita. Road House kauppakeskuksella sijaitsee lounasravintola Boulevard Bistro, joka palvelee myös á la carte asiakkaita. Park Hotel Härmässä tarjoillaan päivittäin hotelliaamiainen ja iltaisin se toimii tasokkaana iltaravintolana. 

 

Haemmekin nyt ammattitaitoisia sekä innostuneita kokkeja ja tarjoilijoita seuraaviin tehtäviin:


Park Hotel Härmään: 
- aamupalakokki 
- aamupalatarjoilija 
- á la carte kokki 
- á la carte tarjoilija

Boulevard Bistroon:
- lounas- / á la carte kokki
- lounas- / á la carte tarjoilija 

 
Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta ravintola-alan töistä tai alan opiskelua / palavaa kiinnostusta alaa kohtaan. Meillä voit suorittaa myös työharjoittelusi. Edellytämme kaikilta hakijoiltamme positiivista ja oppimishaluista asennetta sekä kykyä työskennellä hyvin myös kiireen keskellä. Työyhteisömme on tiivis ja toimimme toisiamme kannustaen. 

Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut. Saat esimerkiksi hyvät alennukset PowerParkin omiin myymälöihin ja palveluihin sekä mm. ilmaisia huvipuistorannekkeita PowerParkin huvipuistoon. Teemme ranneke-etuyhteistyötä myös muiden Suomen huvi- ja teemapuistojen kanssa. 

Lue vinkit työnhakuun, tutustu tarkemmin tehtäväkuvauksiin sekä ravintoloihin ja täytä hakemus jo tänään! Haku päättyy 30.6.2022, mutta haastattelut aloitetaan helmikuun lopulla ja vapaat paikat täytetään sitä mukaa kun sopivat henkilöt löytyvät. Haastatteluihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti pääsääntöisesti sähköpostilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan, työtehtävästä riippuen huhti-toukokuun aikana. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.

PowerPark on osallisena vastuullinen kesäduuni 2022-kampanjaa, jonka myötä sitoudumme tarjoamaan laadukkaan ja elämyksellisen kesätyön kaikille kesätyöntekijöillemme. PowerParkissa noudatetaan huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta, mutta ammattitehtävissä maksamme TES:ia korkeampaa palkkaa. 

 

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!