Ravintola Näsinneula: keittiöapulainen

Haemme kahta (2) keittiöapulaista Ravintola Näsinneulaan

Työhön kuuluu mm. astiahuolto ja muut keittiön aputyöt. Myös muuta ravintolatyötä on tarjolla oman halukkuuden ja innostuksen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työ sopii hyvin mm. ravintola-alan opiskelijalle tai ravintolakouluun hakevalle.

Palkka: HuvipuistoTES

Hakijoilta edellytämme:

  • Rautaista asennetta
  • Työntekijänä olet energinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Kannat vastuun työstäsi ja työympäristöstäsi.

Tarjoamme:

  • Ainutlaatuisen ja monipuolisen työympäristön
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Hyvät henkilöstöedut

Täytä hakemus huolellisesti ja liitä siihen mukaan CV:si. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Hakuaika on 1.2.-5.3.2024.

Palkka muodostuu tuntipalkasta ja työaikaan liittyvistä lisistä. Tuntipalkka vaihtelee tehtävän (palkkaryhmät) ja työkokemuksen mukaan. työtehtävä kuuluu palkkaryhmään A. Työtehtäväkohtaiset palkat voi tarkistaa Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimuksen mukaisesta palkkataulukosta, joka löytyy täältä.

Maksettavat lisät

  • Iltatyölisä klo 18.00 jälkeen on 1,39 € / h.
  • Pyhäkorvaus on 100 % korotettu tuntipalkka sunnuntaisin ja arkipyhinä.
Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Ravintola Näsinneula

À la carte ravintola Näsinneula palvelee Näsinneulan näkötornissa, 124 metrin korkeudessa. Pyörivä ravintolasali, huikeat maisemat Tampereen yli sekä sesonkia seuraavat à la carte -listat tarjoavat kokonaisvaltaisen ravintolanautinnon. Tasokkaat annokset valmistetaan lähituottajien laadukkaista raaka-aineista vuodenajan mukaan. Tarjoilemme myös lounasta.

À la carte ravintola Näsinneula on osa Särkänniemeä Tampereella. Särkänniemen elämyskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula. Alueelta löytyy myös Tampereen kaupungin hallinnoima Sara Hildénin taidemuseo.

Puhelin: 020 7130200
Sijainti: Laiturikatu 1, 33230 Tampere

 

Logo

Ravintola Näsinneula: keittiöapulainen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!