Ravintolakokki, aamupalahoitaja

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassaoleva

PowerPark

PowerPark on paljon muutakin kuin huvipuisto. Alueelta löytyy yli kymmenen erilaista ravintolaa, kahviloita ja pienempiä snack-kioskeja. Alueen monipuoliset ravintolatoiminnot takaavat sen, että myös työtehtäviä löytyy laidasta laitaan. Meillä PowerParkissa työskentelee vuosittain noin 400 työntekijää iältään 15–70 vuotta. Tämä puolestaan takaa sen, että joukkoon mahtuu kaikenlaisia persoonia ja monenlaista osaamista. Meillä saat rohkeasti olla oma itsesi. 

 

Haemme ravintolatyöntekijöitä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

- ravintolakokkia Boulevard Bistroon ja

- aamupalahoitajaa Park Hotel Härmään. 

 

Kesäkaudelle haemme myös kesätyöntekijöitä monipuolisiin ravintola-alan työtehtäviin. 

 

PowerPark on rento ja yhteisöllinen työpaikka. Meillä työtä tehdään tiimeissä, toisiamme tukien, tosissaan, mutta ei vakavasti. Meillä saat varmasti uusia ystäviä ja pääset luomaan hyviä verkostoja elämäsi varrelle. Meiltä saat arvokasta ja monipuolista kokemusta asiakaspalvelun saralta ja ulkomaalaiset matkailijat pitävät huolen siitä, että pääset kehittämään myös kielitaitoasi.

PowerParkissa noudatetaan pääasiassa Huvi-teema- ja elämyspuistojen omaa työehtosopimusta, mutta maksamme TES:iä korkeampaa palkkaa.

Toivomme hakijalta ravintola-alan koulutusta tai kokemusta sekä avointa ja innokasta asennetta, kykyä toimia tiiviissä porukassa kiireen keskellä. 

Tehtävään hakeneet haastatellaan pikimmiten hakemuksen jättämisen jälkeen ja paikka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja työtehtävään liittyen antaa sähköpostitse rekrytointikoordinaattori pia.sissala@powerpark.fi.

 

 

Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 10 3477 600
Sähköposti: jobs@powerpark.fi
Sijainti: Puistotie 3, Härmä
Logo

Ravintolakokki, aamupalahoitaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!