Ravintolapäällikkö, Dragsvik

Leijona Catering Oy
Varuskunta Rakennus 6, Dragsvik
Vakituinen,kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän?
 

Meiltä saat varmasti ainutlaatuisilta maistuvia hommia. Olemme se yksi ja ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään.

 

Etsimme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan Dragsvikissa sijaitsevan varuskuntaravintola Creutzin toimintaa. 

 

Tehtävääsi kuuluu asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten ruokapalveluiden tuottaminen asiakkaille yhdessä ammattilaistemme kanssa. Lisäksi huolehdit paikallisesta asiakasyhteistyöstä, tuloksellisuudesta ja kehittymisestä. Päällikkönä vastaat hyvästä henkilöstöjohtamisesta, työyhteisön toimivuudesta, muutosvalmiudesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti klo 07-17 välille maanantaista perjantaihin. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä leijonalauman tuen avulla.

 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset ravintola-alan esimiestutkinnon ja vahvaa kokemusta esimiestyöstä. Edellytämme liiketaloudellista näkemystä, hyviä henkilöstöjohtamistaitoja ja kokemusta tuloksellisesta johtamisesta. Esimiehenä olet reilu, kannustava, innostava ja erilaiset ihmiset huomioon ottava. Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.

 

Leijona Catering tarjoaa sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Työyhteisössämme pääset hyödyntämään taitojasi ja kehittämään sekä itseäsi, että työpaikkaasi. Leijonassa työyhteisön hyvinvointi on kunnia-asia ja panostamme siihen monin eri tavoin. Toimintamme perustuu yhdessä rakentamiimme leijonalaisiin arvoihin: vastuullisuuteen, asiakasläheisyyteen ja uudistumiseen.

 

Tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Lähetä hakemuksesi 20.8.2022 mennessä hakupainikkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen.

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • asiakaspalvelutaidot
 • järjestelmäosaaminen
 • esimieskoulutus
 • esimiestaidot
 • ravintolan tuloksellinen johtaminen
 • suomen kielen taito
 • myönteinen asenne
 • yhteistyötaidot

Lisäksi eduksesi on:

 • ruotsin kielen taito

Tarjoamme

 • laaja työterveyshuolto
 • liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu
 • OmaLeijona
 • erilaiset palkitsemiset ja muistamiset
 • edut erilaisten yhteistyökumppanien kautta

Leijona Catering Oy

Leijona Catering tekee ruokaa, jolla on tarkoitus. Luomme maistuvaa arkea ja eväitä hyvään elämään armeijassa, vankiloissa ja monissa muissa valtion taloissa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Yli 500 ruoka-alan ammattilaistamme valmistavat päivittäin jopa 70 000 annosta, joita nautitaan niin kannonnokassa kuin muurien suojissa. Työskentelemme ympäri Suomea noin 60 ravintolassamme kymmenillä paikkakunnilla aina Raaseporista Sodankylään. Olemme sataprosenttisesti kotimainen yhtiö, joka huolehtii suurella sydämellä työntekijöistään, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!