Ravintolapäällikkö

Kymen Paviljonki toimii monipuolisena ravintolana, taukopaikkana, retkikohteena sekä kokous- ja juhlapalveluna. Keittiö on toimintamme sydän; tarjonta on laajaa päivittäisestä lounaasta aina juhlaillallisiin.  Erotumme muista itse tehdyillä tuotteilla.  Leivomme tuotteita ulosmyytäväksi sekä päivittäin leipomukset asiakkaillemme tarjoiltavaksi.

Tilat ja ympäristö täydentää kokonaisuutta; Kesäisin löydät piha-alueeltamme kotieläimiä, Kymijoen idyllisen maiseman, yrttipuutarhan sekä taideteoksia ulkoa ja sisältä. Kokous- ja juhlatilamme ovat nykyaikaiset tekniikkaa myöten. Paviljongilla uudistettiin lounas- ja kahvilalinjasto alkuvuodesta, samalla keittiö koki päivityksen.

Kymen Paviljonki on toiminut kannattavasti jo 28 vuotta ja olemme vakavarainen yhtiö. Yrityksessä tehtiin kolme vuotta sitten sukupolvenvaihdos. Yritys työllistää 9 vakituista työntekijää ja useita osa-aikaisia apureita.

Haemme ravintolapäällikköä vastaamaan ravintolapalveluiden kokonaisvaltaisesta toiminnasta, nykyisen, talossa yli 30 vuotta toimineen emäntämme jäädessä eläkkeelle. 

Tässä tehtävässä vastaat kokonaisuudesta. Vastuullasi on ravintolatoiminnan kannattava pyörittäminen ja kehittäminen yhdessä muun henkilöstön ja yrittäjän kanssa. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa lounas- kokous- ja juhlalistojen suunnittelu, ostot, tarjousten suunnittelu, juhlatilaisuuksien tarjonnan neuvottelut ja tilaisuuksien vetäminen. Lisäksi osallistut markkinoinnin suunnitteluun sekä toteuttamiseen.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa osaamista ja tietämystä keittiötoiminnoista ja ruuanvalmistuksesta
  • Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
  • Hyviä esihenkilö- ja johtamistaitoja
  • Vahvaa intohimoa alaa kohtaa ja halua kehittää osaamistasi
  • Pidät haasteista ja haluat kehittää uutta
  • Perustaidot tietotekniikassa lasketaan eduksi

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista työ-otetta. Olet oma-aloitteinen, joustava ja haluat kehittää ravintolan toimintaa ja kannattavuutta. Taloudellisuuden lisäksi osaat ajatella itsenäisesti, luovasti ja innovatiivisesti. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja erittäin monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat rinnallesi mukavat ja osaavat työkaverit sekä alati kehittyvän työympäristön.

Työ alkaa lokakuussa tai sopimuksen mukaan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointi konsultti Julia Eriksson p. 050 551 7719 tai julia.eriksson@eezy.fi. Täytä hakemus tämän linkin kautta, lisää mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Haethan tehtävään viimeistään 2.6.2024.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

Kymen Paviljonki

Sijainti: Helsingintie 408, 45740 Kouvola
Logo

Ravintolapäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!