Ravintolasiivoja Nallikariin

Oletko sinä etsimämme arjen sankari, jonka sydän sykkii puhtaanapidolle?  Nyt tärppäsi, sillä meillä on töitä hyväntuuliselle tekijälle! Haemme Oulun Nallikariin

OSA-AIKAISTA RAVINTOLASIIVOOJAA

kohteemme palveluvastaavaksi tekemään asiakkaidemme tilojen ylläpitosiivousta

Työajat sijouttuvat maanantaista sunnuntaihin klo 7 - 9:30 välille ja työtunteja kertyy viikossa 8-12 h, jolloin päivät ja illat jäävät vapaaksi. Tämä työaikamuoto sopii hyvin myös lisätyöksi ja työtunteja järjestyy lisää toisaalta, jos niin toivot.

Siivousalan koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta nämä eivät ole pakollisia. Tärkeintä on hyvä asenteesi ja halu oppia uutta! Perehdytämme ja koulutamme joka tapauksessa kaikki valitut henkilöt tehtäviinsä ja koneiden käyttö opetetaan. Kohteen luonteen vuoksi työssä tarvitaan sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme:

  • iloisen ja kannustavan työilmapiirin
  • osa-aikaisen toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen

Kiinnostuitko? Hae mahdollisiman pian ja täytä sähköinen hakulomakkeemme. Haastatteluihin kutsumme hakemusten perusteella jo hakuaikana. Paikan täytämme heti sopivan henkilön löydyttyä 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Terhi-Tiina Saari, terhi-tiina.saari@sol.fi puh. 040 833 4482.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen osa-aikainen

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040 833 4482
Sähköposti: terhi-tiina.saari@sol.fi
Sijainti: Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!