Ravintolatoiminnan operatiivinen päällikkö

Varmistaaksemme vahvan markkina-aseman ja positiivisen kehityksen myös tulevaisuudessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Ravintolatoiminnan operatiivista päällikköä

Vastaat Särkänniemen yli 20 ravintolan ja myyntipisteen operatiivisesta tehokkuudesta ja asiakastyytyväisyydestä. Johdat noin 150 ravintolatyöntekijän organisaatiota monipuolisella ravintola- ja ruokamyyntitarjonnalla mahdollistaen asiakkaidemme viihtyvyyden ja elämykset. Olet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä ravintoloiden tulevan sesongin toimintaa yhteistyössä johdon ja tuotekehityksen kanssa. Sesonkiaikana johdat, organisoit ja varmistat ravintoloiden sekä myyntipisteiden tehokkaan, laadukkaan ja kannattavan päivittäisen toiminnan ja tuet nuorten kausityöntekijöiden kehitystä ravintola-alan osaajiksi. Tukenasi on joukko osaavia ravintolavastaavia, jotka toimivat kausityöntekijöiden lähiesihenkilöinä.

Etsimme vahvaa ravintolatoiminnan ammattilaista. Olet toiminut esim. ketju- tai pikaruokaravintolan kenttä-, ketju- tai ravintolapäällikkönä, vastannut tapahtumien tai festareiden ravintolapalvelujen organisoimisesta. Ymmärrät ravintolatoiminnan menestystekijät ja osaat kehittää sekä johtaa ruokaravintolatoimintaa ison organisaation esihenkilönä.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Tiia Ojansivu, puh. 040 517 1981 15.9.2022 klo 14.00–15.00. ja 19.9.2022 klo 12.00–13.00.

Täytä lomake ja lisää siihen vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si. Hae mahdollisimman pian, viimeistään 26.9.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme oikean tekijän heti, kun hän löytyy.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Tampereen Särkänniemi Oy

Särkänniemi on enemmän kuin huvipuisto. Särkänniemi koostuu viidestä elämyskohteesta, jotka ovat huvipuisto, akvaario, planetaario, Näsinneulan näkötorni sekä Koiramäki. Alueella sijaitsee myös useita kioskeja ja ravintoloita, mm. Ravintola Näsinneula. Lisäksi alueella sijaitsee Sara Hildénin taidemuseo. Särkänniemestä on muodostunut Suomen suurin ja monipuolisin vapaa-ajankeskus.

Särkänniemi on vastuullinen työpaikka. Särkänniemi on Tampereen matkailun vetovoimatekijä, joka vaalii tamperelaisen ilonpidon perinteitä. Särkänniemi on alueen merkittävä nuorten työllistäjä tarjoten työpaikan sadoille kausityöntekijöille. Särkänniemessä vaalitaan vähähiilisiä ratkaisuja mm. vegaanisten vaihtoehtojen ja lähellä tuotettujen raaka-aineiden suosimisella, kestävillä energiaratkaisuilla ja julkisen liikenteen yhteyksien parantamiseen osallistumisella.

 

Puhelin: 020 7130200
Sijainti: Laiturikatu 1, 33230 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!