Ravintolatyöntekijä, Aitoleipä Oy, Seinäjoki Ideapark

Asiakkaamme Aitoleipä on perinteitä ja suomalaista ruokaa arvostava yksityinen ravintolaketju, jonka ravintolat sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaalla. Ensimmäinen ravintola aloitti toiminnan vuonna 2006 Lempäälän Ideaparkissa ja kesällä 2022 avatiin jo yrityksen yhdeksäs toimipiste. Aitoleipä on tunnettu maistuvista lounaista, laadukkaasta brunssista ja herkullisia leivonnaisia tarjoavista kahviloistansa. 

Etsimme nyt uutta työkaveria Seinäjoen Ideaparkin toimipisteeseen ravintolatyöntekijän tehtävään

Ravintolatyöntekijänä työtehtäviisi sisältyvät salista huolehtiminen, asiakaspalvelu ja kassatyöskentely. Työtehtäviisi lukeutuvat myös astioiden keräily, vitriinin ja lounasbuffetlinjaston täyttäminen, tiskaus ja muut kahvila-ravintolan yleiset työt. Eduksesi katsomme, jos sinulta löytyy hygieniapassi ja pystyt tarpeen mukaan auttamaan myös keittiön puolella avustavissa tehtävissä. 

Etsimme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä ihmistä, joka tekee työnsä huolellisesti ja pieni pilke silmäkulmassa – hymyä unohtamatta. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä aktiivista ja tekeväistä työotetta. Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, tehtävään soveltuva koulutus katsotaan ehdottomasti eduksesi. Seinäjoen Ideaparkin Aitoleipä on auki arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Edellytämme valittavalta henkilöltä valmiuksia työskennellä kaikkina kahvilan aukioloaikoina.

Töitä on tarjolla noin 90h/3vko, pyrimme solmimaan uuden työsuhteen mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan (tuntipalkka). Ensimmäiset 6kk tulet työskentelemään ValtaGroupin kautta vuokratyöntekijänä, jonka jälkeen voit siirtyä suoraan asiakkaamme Aitoleivän omille kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa ValtaGroupissa rekrytointia hoitava rekrytointikonsultti Anna Hirsimäki, p. 050 382 2466, anna.hirsimaki@valtagroup.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetähän hakemus pikimmiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Ravintolatyöntekijä, Aitoleipä Oy, Seinäjoki Ideapark

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!