Ravintolatyöntekijä Aitoleipä Oy

Etsimme asiakasyrityksellemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ lounasravintolaan. 

Aitoleipä on perinteitä ja suomalaista ruokaa arvostava kahvilaketju Tampereella. Ensimmäinen kahvila aloitti toiminnan vuonna 2006 Ideaparkissa ja tänä päivänä Aitoleivällä on kuusi kahvilaa ja ravintolaa. Aitoleipä on tunnettu kotiruoasta, laadukkaasta brunssista ja kahviloista Tampereen ja Pirkanmaan alueella sekä Seinäjoen Ideaparkissa. Aitoleipä tarjoaa ravintoloissaan laadukasta ja tuoretta ruokaa sekä kahvia ja herkullisia leivonnaisia.

Etsimme nyt uutta työkaveria Pirkkalan toimipisteelle. 

Ravintolatyöntekijän työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, astioiden keräily, tiskaus sekä muut lounasravintolan yleiset työt. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kello 8.30-14.30 välillä ja töitä on tarjolla noin 80h/3vk. 

Haemme sinua, aitoa, iloista ja reipasta työntekijää, joka tekee työnsä huolellisesti ja pilke silmäkulmassa. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja tekeväinen. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja sen kautta kertynyttä osaamista. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy hygieniapassi. 

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.valtagroup.fi.

Odotamme Sinua!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!