Ravintolatyöntekijä Kotipizzalle Jyväskylään

Haluaisitko pitkäaikaisen työsuhteen nopeatempoisessa työympäristössä loistavan tiimin ympäröimänä? Meillä on tarjota Sinulle juuri sellainen!

Etsimme iloisia ja reippaita tiimipelaajia KOTIPIZZALLE Jyväskylään.

 

Työntekijämme ovat monitaitureita, ja työtehtäviin kuuluvat kaikki pizzerian työtehtävät asiakaspalvelusta pizzan leipomis- ja paistotehtäviin sekä kotiinkuljetuksiin. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään lähellä asiakkaita ja herkullista ruokaa tunnetun ja luotettavan kotimaisen konseptin kanssa.

Kaikkiin työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, jolla takaamme, että voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Aiempi kokemus alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan etsimme ensisijaisesti motivoituneita ja oppimishaluisia työntekijöitä!

Jotta voimme tarjota sinulle tämän mahdollisuuden, sinulta tulisi löytyä:

  • B-ajokortti ja hieman ajokokemusta.
  • reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta
  • tiimityöskentelytaitoja

Lisäksi eduksi katsotaan olemassa oleva hygieniapassi ja anniskelupassi. Hygieniapassi on tässä työssä pakollinen, mutta tarvittaessa voit suorittaa sen kauttamme. Myös aikaisempi kokemus tai koulutus asiakaspalvelualoilta on plussaa.

Juuri nyt etsimme pizzeriatyöntekijöitä Jyväskylään, toimipiste määräytyy työvoimantarpeen mukaan. Tilanteen ja kulkemismahdollisuuksien mukaan sijaisuuksia voi löytyä useammastakin toimipisteestä. Työt alkavat soveltuvan henkilön löydyttyä kesän aikana.

Toivomme, että voit työskennellä monipuolisessa vuorotyössä useampana päivänä viikossa, ja sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Työtä tehdään ravintoloiden aukioloaikojen puitteissa, ruuhkahuiput ovat iltaisin ja viikonloppuisin. Työ on osa-aikainen ja tuntimäärä asettuu keskimäärin noin 60–100 tuntiin kolmiviikkoisjaksolla. Joissain tilanteissa töitä on mahdollista tehdä myös keikkaluonteisesti, esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohella.

Palkkauksessa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hakemuksen pääset jättämään hae tähän työpaikkaan -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Eemeli Saastamoinen, eemeli.saastamoinen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Jyväskylä

Logo

Ravintolatyöntekijä Kotipizzalle Jyväskylään

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!