Ravintolatyöntekijä Kotipizzalle Muurameen

 

Haluaisitko pitkäaikaisen työsuhteen nopeatempoisessa työympäristössä loistavan tiimin ympäröimänä? Meillä on tarjota Sinulle juuri sellainen!

Etsimme iloisia ja reippaita tiimipelaajia KOTIPIZZALLE Muurameen.

 

Työntekijämme ovat monitaitureita, ja työtehtäviin kuuluvat kaikki pizzerian työtehtävät asiakaspalvelusta pizzan leipomis- ja paistotehtäviin sekä kotiinkuljetuksiin. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään lähellä asiakkaita ja herkullista ruokaa tunnetun ja luotettavan kotimaisen konseptin kanssa.

Kaikkiin työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, jolla takaamme, että voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Aiempi kokemus alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan etsimme ensisijaisesti motivoituneita ja oppimishaluisia työntekijöitä!

Jotta voimme tarjota sinulle tämän mahdollisuuden, sinulta tulisi löytyä:

  • B-ajokortti ja hieman ajokokemusta.
  • reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta
  • tiimityöskentelytaitoja

Lisäksi eduksi katsotaan olemassa oleva hygieniapassi ja anniskelupassi. Hygieniapassi on tässä työssä pakollinen, mutta tarvittaessa voit suorittaa sen kauttamme. Myös aikaisempi kokemus tai koulutus asiakaspalvelualoilta on plussaa.

Juuri nyt etsimme pizzeriatyöntekijöitä Muuramen toimipisteeseen. Tilanteen ja kulkemismahdollisuuksien mukaan sijaisuuksia voi löytyä myös Jyväskylän toimipisteistä. Työn on tarkoitus alkaa syksyn 2023 aikana.

Toivomme, että voit työskennellä monipuolisessa vuorotyössä useampana päivänä viikossa, ja sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Työtä tehdään ravintoloiden aukioloaikojen puitteissa, ruuhkahuiput ovat iltaisin ja viikonloppuisin. Työ on osa-aikainen ja tuntimäärä asettuu keskimäärin noin 60–100 tuntiin kolmiviikkoisjaksolla. Joissain tilanteissa töitä on mahdollista tehdä myös keikkaluonteisesti, esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohella.

Palkkauksessa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hakemuksen pääset jättämään hae tähän työpaikkaan -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin 9-15 antaa Eemeli, 040 6749590 / eemeli.saastamoinen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Muurame

Logo

Ravintolatyöntekijä Kotipizzalle Muurameen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!