Rengasasentaja (Rengas Turku Oy)

Rengas Turku on vuonna 1994 perustettu turkulainen rengasliike, jonka erityisosaamista ovat henkilöautojen renkaat, vanteet sekä rengashotellitoiminta. Palveluvalikoimiin kuuluu myös monimerkkihuolto. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Kaarinassa ja Salossa. 

Lue meistä lisää https://rengasturku.fi/

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Rengas Turulle reippaita rengasasentajia renkaanvaihtosesonkiin. Rengas Turulla on monta eri toimipistettä, joten työpaikkasi voi olla Turussa Rieskalähteentiellä, Vanhalla hämeentiellä tai Liedossa Avantin alueella tai Kaarinan Krossilla. Voit itse vaikuttaa mihin toimipisteelle haluat työllistyä. Sesongin kesto on noin 6 viikkoa, alkaen maaliskuussa, kestäen toukokuuhun. Työtä tehdään arkisin 8-17 välillä ja lauantaisin 9-14. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin laita meille hakemuksesi pikimmiten, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy ruista ranteesta sekä rutkasti reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta! Työ on fyysisesti raskasta, joten voit hyvillä mielin laittaa kuntosalijäsenyytesi tauolle. Huolellisuus pulttien kiristyksessä ja autojen käsittelyssä ovat avainasemassa. Hakijalta edellytämme B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme kahden päivän perehdytyksen, sekä työkokemukseen perustuvan palkkauksen haarukalla 12,50-15 €/h (Autonrengasalan TES). Pääset osaksi nuorekasta porukkaamme, jossa työtä tehdään hyvässä tiimihengessä!

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 14-16) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Rengas Turku Oy

Sijainti: Vanha Hämeentie 134
Logo

Rengasasentaja (Rengas Turku Oy)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!