Rengasasentaja Rengasnuoralle, Jyväskylä

SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Jyväskylä
Hae tähän työpaikkaan

Rengasnuora Oy on keskisuomalainen hyvän palvelun rengasliike. Yrityksemme kuuluu Autonrengasliiton Asiantuntijaliikkeisiin ja olemme osa pohjoismaista RengasCenter ketjua. Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaitamme ilolla ja ammattitaidolla kaikissa renkaisiin liittyvissä kysymyksissä. Palveluvalikoimaamme kuuluu renkaiden ja vanteiden asennukset, tasapainotukset ja korjaukset, ohjauskulmien säätö, rengashotellitoiminta sekä renkaiden kierrätyspalvelut. https://rengasnuora.fi/

Haemme Rengasnuoralle rengasasentajia kevään 2024 sesonkiin. 

Rengasasentajana tehtäviisi kuuluvat lähinnä henkilöautojen rengasasennukset, sekä pakettiautojen rengasasennukset. Sesongissa suuri osa työtä on rengassettien vaihtoa talvipyöristä kesärenkaisiin. Työhön kuulu myös renkaiden vanteille vaihtoa sekä rengasseteille tasapainotusta. Osaaminen vannetuksesta ja tasapainotuksesta on eduksi.

Vaatimukset tehtävään:
- Autoalan koulutus ja / tai aiempaa kokemusta rengasasentajan tehtävistä. Otamme huomioon myös alaa opiskelevat hakijat, sekä autoharrastamisen kautta saadun osaamisen.
- Hyvä fyysinen kunto ja mahdollisuus tehdä tarvittaessa pidempää työpäivää.
- Työtä pelkäämätön ja reippaasti työhön tarttuva asenne.

Tarjoamme sinulle:

- Mukavat työkaverit  ja erinomaisen työilmapiirin

- Palkkauksen autonrengasalan työehtosopimuksen mukaan sekä perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat sesongissa keleistä riippuen huhtikuussa 2024 ja kestävät arviolta 3-6 viikkoa, mahdollisesti pidempään. Valintoja tehtävään teemme jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti ja laitat hakemuksesi meille. 

Lisätietoja saat Jarilta numerosta 045 130 9444, jari.pakarinen@sol.fi

Hae tehtävää https://henkilostopalvelut.sol.fi/ sivujen / Hakulinkin kautta


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Rengasasentaja Rengasnuoralle, Jyväskylä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!