Tule työskentelemään rengassesonkiin Kuopion alueen uusimpiin työtiloihin!

Haemme asiakkaallemme Savon Rengaskauppa Oy:lle reippaita ja ripeitä tekijöitä renkaanvaihtosesonkiin. Sinua odottaa uusi, valoisa työtila Kuopiossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työn sujuvuutta ja työergonomiaa tukevat muun muassa uudet rengaslinjastot ja automaattipesuri. Klikkaa tästä ja vilkaise työtiloja!

Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, mutta esimerkiksi ajoneuvoalan koulutus tai harrastustausta autojen parissa on toki eduksesi. Hyvä fyysinen kunto ja oikeanlainen ote työn tekoon ovat myös tärkeitä ominaisuuksia, sillä rengassesonki on kiireinen rupeama. Sesonki kestää noin kuukauden verran, lokakuusta marraskuuhun. Työtä tehdään arkisin klo 8-17. Palkkaus autonrengasalan työehtosopimuksen mukaan alkaen 11,22 €/h.

Jätä hakemus jo tänään, aloitamme sopivien tekijöiden haastattelut jo hakuaikana!

Miten hakuprosessi etenee? HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen Savon Rengaskauppa Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Saija Kattainen, p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.helpporekry.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Rengasasentaja sesonkiin, Määräaikainen työsuhde
  • HR Mentor Oy, Teollisuuskatu 10
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.helpporekry.fi

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Teollisuuskatu 10
Logo

Rengasasentaja sesonkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!