Renkaiden pesijä (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme reippaita rengastyöntekijöitä renkaanvaihtosesonkiin. Sesongin kesto on noin 2 kuukautta, alkaen maaliskuussa, kestäen toukokuuhun. Työtä tehdään arkisin päivällä ja alkuillasta sekä lauantaisin lyhyemmän aikaa. Työsuhde on osa-aikainen (tarvittaessa työhön kutsuttava), mutta kiireisimpänä aikana töitä voi olla 37,5h/vk. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin laita meille hakemuksesi pikimmiten, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy ruista ranteesta sekä rutkasti reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta! Työ on fyysisesti raskasta, joten voit hyvillä mielin laittaa kuntosalijäsenyytesi tauolle. Huolellisuus on myös avainasemassa. Työ sopii erityisen hyvin esimerkiksi nuorille, jotka odottavat kevän pääsykokeita tms. Trukin tai muiden logistiikkatyövälineiden käsittelytaidot katsotaan eduksi (esim. pinontavaunu tai lavansiirtovaunu). 

Työtehtävät

Tehtävänäsi on pestä, siirrellä ja varastoida asiakkaiden renkaita.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen perustuvan, vähintään alan TES:n mukaisen palkkauksen. Pääset osaksi nuorekasta porukkaamme, jossa työtä tehdään hyvässä tiimihengessä!

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 14-16) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Contio henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sijainti: Käsityöläiskatu 5B
Logo

Renkaiden pesijä (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!