Research Associate / Consultant

Är du vår nya expert i vårt researchteam?

Researchteamet ansvarar för kandidatkartläggning, kommunikation och informationssökning samt rekryteringsmarknadsföring, inklusive riktad marknadsföring för jobbannonser. Du kommer att arbeta som en del av vårt team av konsulter på vårt kontor i centrala Stockholm. Du kommer även att vara en del av vårt internationella team av erfarna researchkonsulter och experter på rekryteringsmarknadsföring.

Ditt mål är att göra en högkvalitativ kandidatresearch och att producera toppresultat för uppdragsgivaren, i nära samarbete med Executive Search -konsulten som ansvarar för uppdraget, där ni tillsammans säkerställer ett högkvalitativt genomförande av projektet. Dina arbetsdagar består till exempel av researcharbete, kartläggning av kandidaters kompetenser, lära känna nya branscher och arbetsbeskrivningar, kundmöten och emellanåt även interna utvecklingsprojekt. Uppdragen sträcker sig från rekrytering av styrelseledamöter, ledande befattningshavare ända till krävande expertsök.

Du är intresserad av affärstrender, arbetsmarknaden och företeelser i världen. Du blir entusiastisk över människor, deras färdigheter och kompetenser. Du behöver följande färdigheter för att lyckas på jobbet: initiativförmåga, företagaranda, prioritering, interaktionsförmåga, flexibilitet och kreativitet. Du bör även ha analytisk förmåga och kunna fatta självständiga beslut.

Personen vi söker

Du känner dig hemma i krävande kundsituationer: du har förmåga att uppträda naturligt och övertygande, både hos externa och interna kunder, presentera för dem potentiella kandidater och/eller detaljerad företagsinformation. Du kan organisera, lösa problem och är en ihärdig och flexibel teamarbetare som talar flytande svenska och engelska.

Du har en universitetsexamen, och flera års erfarenhet av befattningar inom rekrytering, informationsservice, datainhämtning, datainsamling eller marknadsundersökningar. Du har använt olika sökverktyg tidigare.

Som vår slogan säger: ”Because companies are made up of people”, erbjuder vi dig ett intressant arbete i en inspirerande och professionell arbetsgemenskap och i branschens ledande och mest heltäckande expertorganisation. Hos oss trivs och stannar många länge då arbetsuppgifterna är varierande och vårt arbete präglas av kompetens, kvalitet och flexibilitet och bra gemenskap. Hos oss får du vara en ”Leader” och styra ditt eget arbetsliv. Vi är verksamma i flera länder och genomför flertalet internationella uppdrag. Vi är stolta över vår egen kompetens såväl som vårt arbete och dess kvalitet.

Är du intresserad? För mer information om tjänsten, kontakta Peter Tolstoy, VD MPS Sverige på tel. 072 97 23 487.  Skicka din ansökan och CV via sökportalen så snart som möjligt, dock senast 2022-01-25.

Lämna in din information mellan och

MPS Sverige

MPS Sverige är en del av MPS Enterprises, som grundades 1974, och är verksamt i Sverige sedan 1982.

MPS är experter på utveckling av ledare. Med mer än 45 års erfarenhet vet vi att en bra ledning och motiverad personal är utgångspunkter för affärsframgång. Vi hjälper våra kunder att utvärdera och hitta experter och att utveckla individer och organisationer. MPS fokuserar på Executive Search av företagets högsta ledning, utmanande expertroller och styrelseledamöter, samt på utveckling av styrelse- och ledningsgruppsarbete. www.mpsglobe.com

Telefon: +46 72 972 34 87
Plats: Birger Jarlsgatan 34, 3 tr
Adress på kartan

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!