Retention Marketing Specialist, Netvisor


Haemme markkinointitiimiimme asiakkuusmarkkinoinnin ammattilaista vahvistamaan Netvisorin nykyasiakkaiden arvon kehitystä! 


Mikä sinua meillä odottaa?

Vastuullasi on Suomen johtavan taloushallinto-ohjelmiston, Netvisorin, asiakkaiden arvon kasvattaminen yhdessä retention-tiimin kanssa. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinoinnin toimenpiteitä asiakkaan elinkaaren arvon (CLV) kasvattamiseksi aina markkinoinnin automaation kehittämisestä sisältöjen tuottamiseen ja konversioiden optimointiin. Lisäksi olet keskeisessä roolissa Netvisorin kumppaniliiketoiminnan kehittämisessä ja uusien tuotteiden lanseerauksissa.

Työskentelet osana Visma Solutionsin monipuolista 30 hengen markkinointitiimiä ja toimit keskeisenä jäsenenä Netvisorin markkinoinnista vastaavassa kymmenen hengen klaanissa. Markkinointitiimin lisäksi teet tiivistä yhteistyötä muiden sidosryhmien, kuten myynnin, asiakaspalvelun ja kumppanivastaavien kanssa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi.


Mitä tehtävässä tarvitset?

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
  • Useamman vuoden kokemusta asiakkuusmarkkinoinnin kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä sisältöjen suunnittelusta.
  • Salesforce-ekosysteemin (Sales Cloud & Marketing Cloud) vankkaa osaamista.
  • Itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vahvaa priorisointikykyä.
  • Erinomaista kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. 

Kokemuksesi ja taitosi voivat olla karttuneet yhtä lailla joko asiakkaan puolelta tai konsulttina, mutta kokemus SaaS-liiketoiminnasta katsotaan eduksi.

Olet kasvuhakuinen markkinoija, joka syttyy ensiluokkaisten asiakaskokemusten tuottamisesta. Ajattelultasi olet dataohjautuva, mutta et piiloudu lukujen taakse vaan kykenet jalostamaan datasta toimintaa ohjaavia näkemyksiä. Ymmärrät brändin, kanavien ja sisältöjen merkityksen osana tuloksellista B2B-markkinointia ja sinulla on kyky tarkastella asioita asiakkaan silmin.

Olet ennakkoluuloton tekijä, jolla on tahto suunnitella ja testata erilaisia keinoja tulosten saavuttamiseksi sekä jakaa oppimiasi eteenpäin. Erilaisten ihmisten kanssa toimiminen käy sinulta luonnostaan ja nautit kollegoiden kanssa yhdessä tekemisestä. Pysyt johdonmukaisena, vaikka palloja on ilmassa useampiakin ja ne lentävät eri suuntiin. Sinulla on kyky viedä ideat sanoista teoiksi.


Haluamme, että kasvat ja viihdyt meillä

Markkinointitiimimme on talossa tunnettu mahtavasta  yhteishengestä ja kunnianhimoisesta otteesta työhönsä. Kanssamme opit varmasti uutta ja rakennat samalla omaa kasvutarinaasi mieleiseesi suuntaan. Olemme sitoutuneita, uteliaita, aktiivisia ja ratkaisukeskeisiä tiimipelaajia. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Työntekijälupauksemme mukaisesti haluamme saada sinut loistamaan!

Meillä saat noin 500 työkaverin viihtyisän ja rennon työyhteisön, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat kattavat työsuhde-edut. Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Lähetäthän hakemuksesi (CV ja saatekirje) mahdollisimman pian tai viimeistään 31.5.2024. 

Työpisteesi voi sijaita Helsingissä tai Lappeenrannassa, mutta voit työskennellä myös joustavasti etänä. Toivomme kuitenkin näkevämme sinua säännöllisesti toimistolla tapaamassa tiimikavereita, sillä yhteisöllisyys ja tiimityö on meille tärkeää.

Palkkahaarukka tehtävässä on n. 4100–4500 euroa/kk, mutta mielellään kuulemme odotuksistasi. Rekrytointiprosessiin sisältyy kaksi haastattelukierrosta, ennakkotehtävä ja soveltuvuusarviointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Netvisor Product Marketing Lead Risto Tuomikoski, risto.tuomikoski@visma.com. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutionsin yli 500 huippuasiantuntijaa auttavat asiakkaitamme tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1400 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 15 300 työntekijää, 1,7 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä lähes 2,24 mrd euron liikevaihto (Q4/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Retention Marketing Specialist, Netvisor

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!