RF-/antenniasiantuntija

Patria Systemsin tutkimuspalveluiden kysynnän kasvun myötä jatkamme asiantuntijajoukkomme vahvistamista monipuolisilla osaajilla. Patrian menestys kansainvälisessä puolustusteollisuuden tutkimustoiminnassa perinteisen tuotekehityksen ja kotimaan tutkimustoiminnan lisäksi mahdollistaa mielenkiintoisten työtehtävien tarjoamisen sensoriteknologioista kiinnostuneille asiantuntijoille.

 

Haemme Tampereelle

RF-/ANTENNIASIANTUNTIJAA

radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystehtäviin.

 

Toimit osana monialaista tutkimus- ja suunnittelutiimiä, jossa yhdistyvät laitteisto-, ohjelmisto- ja signaalinkäsittelyosaaminen. Työsi koostuu antennisuunnittelusta sekä antennijärjestelmien systeemitason tehtävistä, kuten RF-järjestelmäsuunnittelusta, teknologiaselvityksistä, suorituskykyanalyyseista, testaamisesta, alihankintatyön teknisestä ohjaamisesta sekä dokumentoinnista. Ideaalitausta tehtävään on yhdistelmä sekä teoreettista osaamista että käytännön kokemusta antennisuunnittelusta ja RF-tekniikasta. Työnkuva on räätälöitävissä osaamisesi mukaan: tarjoamme mielenkiintoisia haasteita myös pitkän linjan ammattilaisille, mutta yhtä lailla mahdollisuuden tehdä vaikkapa diplomityö antennisuunnittelun parissa. 

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja valmiiksi saattavaa asennetta tarttua kiinni monipuolisiin tehtäviin yhdessä muun tiimin kanssa. Jos siis olet kiinnostunut monipuolisista radiotaajuisista järjestelmistä erityisesti niiden RF-osuuksien osalta, voit olla etsimämme henkilö!

 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/work-with-us/open-positions viimeistään 26.9.2021 mennessä. Etenemme ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. 

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Tampereella. Kaikille uusille patrialaisille tehdään turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit. 

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@eezy.fi. 

 

Haku alkaa ja päättyy

Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Sijainti: Hatanpään valtatie 30
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!