Robotiikan asiantuntija

Haemme Metropolia Ammattikorkeakoulun Puhtaat ja kestävät ratkaisut innovaatiokeskittymään

Robotiikan asiantuntijaa tai kokenutta projekti-insinööriä TKI-hankkeeseen
”Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio”

Työtehtävä on määräaikainen ajalla 1.2. - 30.11.2023.

Metropolia toimii hankkeen pääkoordinaattorina ja osatoteuttajina ovat kahdeksan muuta Etelä-Suomen alueen ammattikorkeakoulua. Hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat valtakunnalliset yrittäjäjärjestöt.

Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää yritysten muutoskyvykkyyttä sekä niiden osaamista vihreässä ja digitaalisessa siirtymässä. Yrityksille kaksoissiirtymä tarkoittaa uusien alustojen, liiketoimintamallien ja innovaatioiden hyödyntämistä sekä uusien taitojen ja teknologioiden käyttöönottoa. Lisäksi hankkeen tavoitteena on tuottaa yhteiselle valtakunnalliselle alustalle 24/7 saatavilla olevia maksuttomia mikrokursseja yritysten osaamistarpeisiin.

Hankkeen robotiikan asiantuntijana vastaat Metropoliassa aiemmin tuotetun robotiikka-aiheisen verkkomateriaalin (podcastit, verkkojulkaisut ja verkkokurssisisällön) kokoamisesta kansallisen hankkeen yhteiselle verkkopalvelu”tarjottimelle” yhteistyössä hankkeen vastaavan AIoT asiantuntijan kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös pk-yrityksille tarjottavien robotiikkaan liittyvien työpaja-, valmennus- ja sparraustilaisuuksien järjestäminen ja aiheeseen liittyvän yritysyhteistyön tukeminen ja vahvistaminen yhteistyössä hanketiimin kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii

  • oma-aloitteisuutta
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • hyviä robotiikka-alan verkostoja sekä yritys- että ammattikorkeakoulukentässä
  • eduksi lasketaan myös aikaisempi kokemus julkisrahoitteisten hankkeiden TKI-tehtävistä

Hakijalta vaaditaan vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, hyvää tiimityö- ja projektinhallintakykyä sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Metropolian Puhtaat ja kestävät ratkaisut innovaatiokeskittymä tarjoaa robotiikan asiantuntijan tueksi monialaisen, osaavan ja innostavan työyhteisön. Vaikka kyseessä oleva hanke on lyhyt, se voi mahdollistaa vahvalle osaajalle kiinnostavan urapolun Metropolian monialaiseen TKI- ja oppimistoimintaan.

Toimipaikka sijaitsee Metropolian Myyrmäen kampuksella Vantaalla. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus sovitusti tehdä etätöitä.

Tehtävä on osa-aikainen ja siinä sovelletaan SIVISTAN yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Veera Udd, Metropolian Puhtaat ja kestävät ratkaisut, puh. +358 50 573 1834, veera.udd@metropolia.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, osa-aikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Leiritie 1
Logo

Robotiikan asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!