Ruiskumaalari (Pori)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme tuotantolaitokselle Poriin ruiskumaalareita pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Töitä tehdään arkisin, ja edellytämme tekijöiltä vuorotyövalmiutta.

Toivomme sinulta

Tehtävässä aikaisempi kokemus ruiskumaalauksesta on eduksi, muttei välttämätön. Hyvän pohjan tehtävään antaa mm. aikaisemmat tarkkuutta vaativat tehtävät, ja tehtävä sopii myös maalarille ilman aikaisempaa teollisuusmaalauskokemusta, sillä tehtäviin perehdytetään! Tehtävässä tarkkuus ja huolellisuus on kuitenkin valttia, ja arvostamme oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa otetta työhön. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä eduksi.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu pienten kappaletavaroiden maalaus ruiskulla, sekä mahdollisesti myös muut teollisuusmaalamon tehtävät.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä hakulomake sivuillamme https://www.contiopalvelut.fi/ota-yhteytta/, tai klikkaa painiketta "Hae työpaikkaa" sivun ylälaidasta. Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin 040 740 5545. Hakuprosessista vastaa Viljami Leino (viljami.leino@contiopalvelut.fi)

Eikö tämä kolahtanut? Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Pori
Logo

Ruiskumaalari (Pori)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!