Ruiskuvaluasettaja

Haemme Valukumpu Oy:lle Joensuuhun

Ruiskuvaluasettajaa

Etsimme tiimimme vahvistusta ruiskuvaluasettajan työtehtäviin. Ruiskuvaluasettajan tehtävässä huolehdit ruiskuvalukoneiden muottien asennuksesta, käynnistät ajot sekä varaat koneille tarvittavat raaka-aineet. Lisäksi huolehdit koneiden häiriöiden poistosta. Työssäsi pääset käyttämään myös robottiohjelmointia.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Ouneva Group on vakavarainen ja nopeasti kehittyvä 50-vuotias perheyhtiö. Ruiskuvaluasettajana pääset työskentelemään monipuolisessa ja vaihtelevassa muoviteollisuuden tehtävässä. Olemme investoineet konekantaamme ja pääsetkin työskentelemään moderneilla tuotantokoneilla. Heti työsuhteen alusta alkaen käytössäsi on laaja työterveyshuolto, hyvinvointiedut ePassissa ja kannustava kvartaalipohjainen voittopalkkiojärjestelmä. Saat työkavereiksesi ammattitaitoisen tiimin, joiden puoleen voi aina kääntyä ja tuleva esihenkilösi on tiiviisti arjessa mukana. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Toivoisimme sinulta aikaisempaa työkokemusta asettajan tehtävistä. Mikäli sinulla ei ole vielä kertynyt asettajan tehtävästä työkokemusta, mutta sinulla intoa oppia uutta ja työllistyä muoviteollisuuden tehtäviin, haluamme kuulla sinusta lisää. Olemme valmiita tarjoamaan sinulle lisäkoulutusta, taustastasi riippuen.

Tiimikaveri Petri kertoo työstään näin: ”Olen työskennellyt ruiskuvaluasettajana Valukummulla yli 30 vuoden ajan. Meillä on hyvä porukka töissä, tehdään töitä itsenäisesti sekä ratkotaan haastavampia työtehtäviä yhdessä. Olen saanut perehdyttää uusia työkavereita ja lisäkoulutusta olen saanut mm. uusien koneiden ja robotiikan käyttöön. Joustavuutta on aina työnantajalta saanut”.

Haluatko kuulla tehtävästä lisää? Työnjohtajamme Eero Venäläinen tai HR-asiantuntijamme Mari Räty kertovat mielellään tehtävästä ja meillä työskentelystä. Eeron tavoitat puhelimella 0500-377 617 tai sähköpostilla eero.venalainen@valukumpu.fi. Marin tavoittaa puhelimella 041-731 4934 tai sähköpostilla rekry@valukumpu.fi.

Sovimme työn aloituksesta yhdessä sinun kanssasi.  Olethan valmis työskentelemään kolmivuorotyössä. Kerro lisää itsestäsi, niin olemme sinuun sen jälkeen yhteydessä.

Haku alkaa ja päättyy

Valukumpu Oy

Valukumpu Oy on erikoistunut muovin ruiskuvaluun, metallituotteiden meistämiseen sekä asiakaslähtöisiin kokoonpanoratkaisuihin. Valukummulla on pitkä kokemus muovin ja metallin yhdistämisestä, minkä ansiosta olemme yksi Suomen johtavista sopimusvalmistajista alallamme.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen konserni on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Konserniin kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@valukumpu.fi
Sijainti: Raivaajantie 1, Joensuu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!