Ruokapalvelu- ja ravintolapäällikkö

Uusi perustettu yhtiö, Kouvolan Ammattiopisto Oy, hakee tiimiin osaavaa

Ruokapalvelu- ja ravintolapäällikköä

Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat Kouvolan ammattiopisto Oy:n ruokapalveluista (opiskelijaruokailu) eri toimipisteissä (valmistus- ja jakelukeittiöt) sekä opetusravintoista Pikkukokki ja Armas, kahvilatoiminnasta, sekä näihin liittyvästä catering – toiminnasta yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa.

Olet hakemamme henkilö, jos Sinulla on 

  • vankka kokemus ruokapalveluiden ja/tai ravintolatoiminnan johtamisesta ja esimiestyöstä
  • ruoan tuotantoprosesseista sekä erilaisista ruoanvalmistusmenetelmistä
  • kokemus asiakaslähtöisten palveluratkaisujen ja ruokaelämysten tuottamisesta erilaisista ruokakulttuureista sekä vastuullisesta, kestävän kehityksen mukaisesta palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi.
  • hyvä englanninkielen taito, muu kielitaito esim. venäjä katsotaan eduksi
  • positiivista asennetta sekä yhteistyökykyä
  • pelisilmää ja kykyä parantaa jatkuvasti organisaation toimintaa

Tässä positiossa vastaat myös ruokapalveluiden ja opetusravintoloiden taloudesta, raaka-aineisiin ja ruoan valmistukseen sekä tarjoiluun liittyvistä hankinnoista. Osaat suunnitella ja kehittää ammattikeittiön hygieniaa ja omavalvontaa lainsäädännön velvoitteiden mukaisesti.

Osallistut aktiivisesti ammattiopiston laajennetun johtoryhmän työskentelyyn. Toimit esimiehenä oman vastuualueesi henkilöstölle. Osallistut yhdessä esimiehesi ja tiimisi kanssa uuden organisaation käynnistämiseen ja oman vastuualueesi rakentamiseen. Vastaat oman toimialasi organisoitumisesta, taloudesta ja hyvästä hallinnosta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän lisäksi

  • kilpailukykyistä palkkaa ja hyvät henkilöstöedut
  • vapautta ja vastuuta omasta työstäsi
  • loistavan ja asiantuntevan tiimin tuen

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Milla Koponen p. 020-615 8475, milla.koponen@ksao.fi  ja toimitusjohtaja / rehtori Petri Tani p. 040 354 3617 petri.tani@ksao.fi

Tule rakentamaan kanssamme Kouvolan tulevaisuutta!

Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 5.12.2021 tämän linkin kautta. Rekrytointikumppanina toimii Eezy Personnel Liena Silenhenkilöhakukonsultti p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

Kouvolan Ammattiopisto Oy

Kouvolan Ammattiopisto Oy on perustettu keväällä 2021 ja sen varsinainen toiminta alkaa 1.1.2022. Kouvolan Ammattiopisto Oy:ssä tulee työskentelemään noin 300 rautaista eri alan ammattilaista, 30 milj. € liikevaihto ja noin 7000 opiskelijaa. Kouvolan Ammattiopisto Oy tarjoaa ja järjestää toisen asteen koulutusta, aikuiskoulutusta, hanketoimintaa sekä työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Kouvolan Ammattiopisto Oy:n tavoitteena on omalta osaltaan vastata mahdollisimman hyvin Kouvolan ja koko seutukunnan elinkeinoelämän koulutus- työvoimatarpeisiin.                             

Sijainti: Kouvola

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!