Ruotsinkielinen Application Specialist, Visma Sign Customer Care

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Kiinnostaisiko työskentely kasvavassa SaaS-ohjelmistoyrityksessä? Haluaisitko mukaan tiimiin, jossa työpäivistä ei puutu naurua? :)

Tuotteen huiman kasvun myötä etsimme nyt Visma Sign Customer Care-tiimiimme uutta ruotsinkielistä asiantuntijaa!

Mikä sinua meillä odottaa? 

Tulet opastamaan asiakkaitamme chatissa, puhelimessa ja sähköisissä kanavissa. Tässä roolissa tulet toimimaan toisen ruotsinkielisen asiantuntijamme aisaparina suomalaisten asiakkaiden lisäksi myös ruotsalaisten sekä norjalaisten asiakkaidemme tukemisessa Visma Signin uusimman markkinavaltauksen myötä. Lisäksi pääset miettimään tuorein silmin parannuksia kansainväliseen asiakaspalveluumme sekä tukimateriaaleihimme. Menestyt tehtävässä mikäli suomi, ruotsi ja englanti sujuvat sinulta erinomaisesti. Norjan kielen taito ja ymmärrys SaaS- ohjelmistoista katsotaan suureksi eduksi!

Tiimissämme päivääsi kuuluu haasteita, onnistumisia ja tiivistä yhteistyötä yli tiimirajojen muun muassa tuotekehityksemme kanssa. Oletkin parhaimmillasi ihmisten parissa työskennellessä ja nautit löytäessäsi parhaat ratkaisut asiakkaillemme :)

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: Sinua odottaa aivan mahtava ja asiantunteva tiimimme! <3 Toiminnallemme on tyypillistä vapaus, vastuu, uuden ideoiminen ja toimintamme aktiivinen kehittäminen. Kokeilemme yhdessä rohkeasti uusia ideoita ilman ennakkoluuloja eksperimentoinnin hengessä. Hurjaa vauhtia kasvavan tuotteemme parissa työskenteleminen antaakin sinulle loistavan mahdollisuuden päästä vaikuttamaan ja jättämään kädenjälkesi niin itse tuotteeseen kuin asiakaspalveluummekin.

Näillä eväillä menestyt tehtävässä

Olet rempseä ja huumorintajuinen tiimipelaaja, jolle asiakkaiden auttaminen on lähellä sydäntä. Olet luonteeltasi myönteinen, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen vastuunkantaja, joka haluaa kehittyä paremmaksi ja jakaa osaamistaan muille.

Toivomme, että tuot rohkeasti esiin omia ideoitasi ja olet valmis testaamaan niitä käytännössä. Menestyt tehtävässä erityisen hyvin, mikäli omaksut tekniset työkalut nopeasti.

Toivomme, että sinulla on:

  • Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Luontainen halu auttaa asiakkaita menestymään
  • Kyky pitää useita lankoja käsissä samanaikaisesti
  • Erinomainen suomen, ruotsin ja englannin kielitaito (norjan kielitaito katsotaan eduksi)

Mitä tarjoamme?

Olemme loistava työpaikka sinulle, joka haluat mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan ja laajaan Visman asiakaspalveluyhteisöön. Kulttuurillemme on ominaista vapaus ja vastuullisuus. Olemme ratkaisukeskeisiä, positiivisia ja sitoutuneita. Asetamme riman korkealle ja annamme työntekijöillemme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. 

Tiimimme on talossa tunnettu nuorekkaasta ja lämpimästä yhteishengestä ja rempseästä huumorintajusta. Sinut otetaan lämpimästi vastaan ja saat tueksi oman mentorin, joka auttaa sinut sisään tehtävän saloihin. Tarjoamme sinulle reilun 350 työkaverin viihtyisän ja rennon työyhteisön, modernit tilat ja työvälineet sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme muun muassa seuraavia työsuhde-etuja:

  • Liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun sekä välipaloja
  • Laajennetun työterveyshuollon, hammashoito- ja hierontaedun
  • Hyvät työvälineet ja puhelinedun
  • Loma-asuntoja ja lyhennettyjä työpäiviä
  • Koulutusta ja ammatillista kehittymistä, yhteisiä tapahtumia

Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Meidät on valittu vuodesta 2011 lähtien yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jos kaikki yllä mainittu saa sinut syttymään ja tuntuu just sun jutulta, niin ethän jätä mahdollisuutta käyttämättä! Lähde mukaan meidän huimaan kasvutarinaan ja hae tehtävään mahdollisimman pian viimeistään su 25.9.2022 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työpisteesi voi sijaita joko Helsingissä, Lappeenrannassa tai Lahdessa, mutta tuemme myös etätyöskentelyä. Tiimimme kuitenkin työskentelee pääasiallisesti Helsingissä ja toiveissamme olisi, että uutena tiimikaverinamme pääsisit käymään ainakin satunnaisesti Helsingin toimistolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Pokki, Support Manager, arkisin 9-16 välillä: sini.pokki@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!