Ruotsinkielinen vaihteenhoitaja

Etsimme vaihteenhoitotiimiimme kaksikielistä (suomi-ruotsi) asiakaspalvelun moniosaajaa. Ykköstehtäväsi on iloinen ja reipas vaihteenhoito, mutta sinulla on mahdollisuus myös tulevaisuudessa laajentaa osaamistasi. Työtä voit tehdä joko etänä tai konttoriltamme Turusta tai Oulusta käsin.

Työtehtäväsi muodostuu asiakasyritystemme vaihteenhoitopalvelun hoitamisesta. Olemme asiakasyritystemme käyntikortti ja haluamme hoitaa jokaisen yhteydenoton laadullisesti korkeatasoisesti ja tehokkaasti. Tiimimme hoitaa asiakkaan asiat iloisella, ratkaisukeskeisellä ja varmalla otteella alusta loppuun saakka. Tulet vastaamaan ruotsinkielisiin puheluihin, mutta suomenkielikin pitää olla natiivitasolla.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle kuukausipalkan, jatkuvan coachaajan tuen, ajanmukaiset työvälineet ja mukavan työtiimin ympärillesi. Työntekijöidemme käytössä on myös yksityiset työterveyshuollon palvelut. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 8-17:n välille.

Haussa on hymyilevä, tunnollinen ja reipas persoona vastaamaan asiakkaidemme puheluihin. Tavoitteemme on, että jokainen yhteydenotto hoidetaan huolellisesti ja hyvällä palveluasenteella asiakaskohtaisten ohjeistusten mukaisesti tehokkaiden ja nykyaikaisten järjestelmien tukemana. Tämän päivän palvelumaailmassa kielitaito on tärkeä työvälineesi, kuten myös halu palvella hymyssä suin. Olethan kehityksen tuuliin tempautuva ja muutokseen mahdollisuutena suhtautuva tämän päivän tekijä, joka omalla olemuksellaan tuo positiivisuuden myös työkaverin päivään.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa
- kykyä pärjätä nopeatempoisessa työssä
- erinomaista asiakaspalveluosaamista ja -asennetta
- hyviä tiimitaitoja

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Avaca Oy

Hyväntuulisen asiakaspavelun ammattilainen. Me Avacalla huolehdimme siitä, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua. Vahvuuksiamme ovat ratkaisukeskeisyys sekä henkilöstömme ammattitaito ja pysyvyys. Tuemme yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä ja luomme yrityksille mahdollisuuden menestyä.

Avaca on osa SFG yhtiöt -konsernia. SFG yhtiöt on kotimainen, yksityisomisteinen, kommunikaation hallintapalveluita tarjoava konserni.

Puhelin: 02 651 702 01
Sähköposti: info@avaca.fi
Sijainti: Puutarhakatu 53
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!