Ryhmänvetäjä pakkaamoon

Haemme asiakkaallemme Keravalle

RYHMÄNVETÄJÄÄ PAKKAAMOON

Työpaikkana toimii varasto, jossa varastoidaan päivittäistavarakaupan tuotteita. Nyt sinulla on tilaisuus astua ryhmänvetäjän saappaisiin display pakkauksen parissa. Alkuun tarkoituksena on sisäistää työnkuva display pakkauksen parissa, jonka jälkeen lähdetään tarvittaessa harjoittelemaan ryhmänvetoa. Ryhmässä työskentelee n. 6 henkilöä ja on tärkeää, että ryhmänvetäjä ohjaa työtä niin, että kaikille on tasaisesti työtä. 

Ryhmänvetäjän tehtäviin sisältyy muun muassa: 

 • Tuotteiden skannaus skannerilla pakkaamoon
 • Työpisteiden rakennus
 • Pakkaus
 • Ryhmänveto = ohjaus ja organisointi, että pakkaus sujuu mahdollisimman tehokkaasti
 • Pakkauksen siisteydestä huolehtiminen yhdessä muun ryhmän kanssa

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä

 • Aikaisempaa kokemusta varastolta
 • Hyvää hahmotus- ja organisointikykyä
 • Numerotarkkuutta, sillä jokainen tuote lasketaan pakkauksen jälkeen ja saldot tulee täsmätä
 • Hyviä kommunikointitaitoja

Etsimämme henkilö on avoin, sosiaalinen ja määrätietoinen. Lisäksi paineensietokyky ja työyhteisöä kannustava asenne ovat ominaisuuksia, joita toivomme hakijoilta. Työpaikalla puhutaan suomea, joten sujuva suomen kieli katsotaan eduksi. 

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Keravalla, lähellä Savion juna-asemaa. Työtä tehdään arkisin ma - pe aamuvuorossa kello 7–15. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen (B2) mukainen 12,19–13,86 €/h lisäksi myös suoritepalkka peruspalkan lisäksi harjoittelujakson jälkeen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla aluksi kokoaikaisena (37,5 h / vk) ja määräaikaisena puolen vuoden ajan. Sen jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakkaamme kirjoille, tavoitteena on löytää pitkäaikainen työntekijä tehtävään.

Mikäli olet etsimämme reilu joukkuepelaaja, hae paikkaa työilmoituksen linkistä (”Hae tähän työpaikkaan” -painikkeesta) avautuvalla lomakkeella. Liitäthän mukaan ajantasaisen CV:n. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen, kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Reipas asenne työhön

Tarjoamme

 • Työterveyshuolto
 • Smartum liikuntaetu

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: marjukka.loukko@sol.fi
Sijainti: 04250 Kerava

Logo

Ryhmänvetäjä pakkaamoon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!