Ryhmäpäällikkö - Lähituki

Oletko kiinnostunut vastuullisesta esihenkilötyöstä, palveluliiketoiminnasta sekä palveluiden kehittämisestä? Innostutko palveluiden kehittämisestä asiakkaiden tarpeiden mukaan? Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja?

Me istekkiläiset olemme teknologiaturvaajia, jotka työskentelemme yhteisen hyvän ja sujuvamman Suomen eteen. Teemme työtä lähes 4 miljoonan kansalaisen hyvinvoinnin eteen – juuri tälläkin hetkellä. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Meitä istekkiläisiä on jo yli 1400. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme!

Etsimme nyt joukkoomme lähituen ryhmäpäällikköä Ouluun

Tehtävässä toimit lähituen ryhmäpäällikkönä noin 20 hengen asiantuntijatiimille ja vastaat toiminnan sujuvuudesta, tuloksellisuudesta ja asiakastyytyväisyydestä. Ohjaat kumppani- ja alihankintaverkoston resursseja ja vastaat ryhmälle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Arjessa vastaat lähitukipalveluiden työnohjauksesta ja tarvittaessa työpyyntöjen priorisoinnista, koordinoit asiantuntijoidesi toimintaa sekä osallistut tiiviiseen yhteystyöhön Istekin muiden ryhmäpäälliköiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Työssäsi menestyäksesi tarvitset näyttöjä, kokemusta ja näkemystä seuraavista osa-alueista:

  • Palvelunhallinta ml. asiakas- ja liiketoimintalähtöinen palveluiden palvelubudjetointi, kannattavuuden seuranta, palveluraportointi sekä palvelukehitys
  • ITIL-perusteet ml. häiriöt, palvelupyynnöt, muutoshallinta, palvelutasot, palveluraportointi ja palvelusopimukset
  • Asiakas- ja liiketoimintalähtöistä työotetta ja rohkeutta ottaa ohjakset omien palveluiden osalta
  • Vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja

Muuta tietoa

  • Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Sijainti: Oulu

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi valitsisit meidät?

Panostamme vahvasti henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esihenkilötyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme. Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa erittäin mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä ja -projekteissa. Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut. 

Lisätietoja saat tarvittaessa liiketoimintapäällikkö Jarmo Kauppiselta, p. 040 808 0820 tai jarmo.kauppinen@istekki.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 1.10.2023 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää verkkosivujemme Uratarinoita-osiosta.

Lämpimästi tervetuloa Istekille!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikatyö, lähityö
Logo

Ryhmäpäällikkö - Lähituki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!