S2-kouluttaja

2 paikkaa, Eezy Työllisyyspalvelut

Kotoutumiskoulutuksiemme lisääntyessä vahvistamme joukkojamme ja haemme nyt S2-kouluttajaa kotoutumiskoulutuksiimme Vaasaan. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen.

Pätevyysvaatimukset tehtävään ovat:

-Ylempi korkeakoulututkinto

-Suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op)

-Pedagoginen pätevyys

-Vähintään 5 vuotta aikaisempaa kokemusta suomen kielen opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Eezy Työllisyyspalveluissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Hakemuksen voit jättää oheisesta linkistä 23.5.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian. Tiedusteluihin vastaa Tatu Paavola: tatu.paavola@eezy.fi

Haku alkaa ja päättyy

Eezy työllisyyspalvelut

Eezy Työllisyyspalvelut on valtakunnallinen koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluita tarjoava yhtiö, joka kuuluu Eezy Oyj -konserniin. Valmennuksiimme osallistuu valtakunnallisesti vuosittain yli 8000 henkeä. Meillä toiminnasta vastaa yli 100 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa.

Historiamme ulottuu vuoteen 1975, jolloin perheyhtiö Valmennuskeskus perustettiin. Yli 150.000 nuorta on käynyt valmennuskurssimme yliopistoon. Vuonna 2011 laajensimme työllistymispalveluihin ja perustimme Valmennuskeskus Publicin. Vuonna 2021 meistä tuli osa Eezyä ja nimemme muuttui Eezy Valmennuskeskus Oy:ksi. Samalla Valmennuskeskus Publicista tuli Eezy Työllisyyspalvelut.

Sijainti: Vaasa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!