S2-opettaja korkeakouluopintoihin valmentavaan koulutukseen maahanmuuttajille

Haetaan S2-opettajaa korkeakouluopintoihin valmentavaan koulutukseen maahanmuuttajille. Pätevyysvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto ja opettajan pedagogiset opinnot katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää suomen kielen lehtorin pätevyyden lisäksi suomi toisena kielenä pätevyyttä.

Arvostamme joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja työkokemusta maahanmuuttajien valmentavassa koulutuksessa. Opetus tapahtuu verkko-opetuksena. Yhteensä opetusta on 340 tuntia aikavälillä 2.9.2024-28.2.2025.

Lisätietoa valmentavasta koulutuksesta: Monialainen korkeakouluopintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajille | Metropolia

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoa saa lomakauden jälkeen 29.7. alkaen sähköpostilla henriikka.hujanen@metropolia.fi

Haastattelut pidetään heti hakuajan päättymisen jälkeen.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Logo

S2-opettaja korkeakouluopintoihin valmentavaan koulutukseen maahanmuuttajille

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!