Säästöpankkiiri - pankkilakimies, Satakunta

Oletko ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia arvostava lakimies, joka rakastaa etsiä ratkaisuja asiakkaiden perhejuridisiin kysymyksiin?

Haemme nyt PANKKILAKIMIESTÄ tarjoamaan asiakkaillemme perhe- ja perintöoikeuteen sekä varallisuuden hoitoon liittyviä juridisia palveluja pankkimme toimialueella Satakunnassa. 

Odotamme sinulta innostusta ja oma-aloitteisuutta omaa työtäsi kohtaan. Odotamme oikeustieteellistä loppututkintoa, sujuvia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, tavoitteellisuutta sekä intoa kehittyä ja kehittää pankkiamme ja sen palveluja. Toimit aktiivisessa yhteistyössä myynnin kanssa, joten itsenäisen, yrittäjämäisen työotteen lisäksi sinun tulee omata luontevat yhteistyötaidot sekä kyky tunnistaa lisämyynnin paikat. Hankit myös itse uusia asiakkaita myynnillisellä otteella. Huomioit ammattitaidolla asiakkaiden erilaiset elämäntilanteet ja kohtaat heidät luontevasti myös vaikeissa tilanteissa, niin kasvokkain kuin digitaalisissakin kanavissa. 

Arvostamme kokemusta perhe- ja perintöoikeuteen liittyvistä kysymyksistä.

Tarjoamme sinulle osaavan ja innostavan työyhteisön sekä työntekijäkokemuksesta aidosti kiinnostuneen ja suurella sydämellä toimivan yrityksen tuen. Meillä pystyt vaikuttamaan oman toimenkuvasi sisältöön. Paikka avataan haettavaksi perhevapaan vuoksi, ja tehtävä on määräaikainen. Mikäli osoittaudut erityisen hyväksi tyypiksi, neuvottelemme mielellämme kanssasi myös jatkosta.

Keitä me olemme?

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin. Katso video.

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme! Hae tehtävää 19.9.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Nina Tala, puh. 050 505 8846 ti 7.9 klo 15-16 ja  ke 15.9. klo 9-10.

Hae tähän työpaikkaan!

 

Haku alkaa ja päättyy

Aito Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. 

 

Ota yhteyttä:

Sijainti: Pohjoiskauppatori 1, Pori
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!