Säästöpankkiiri - yritysasiakkuuspäällikkö

Oletko yhdistelmä itsenäistä uusiasiakashankkijaa ja räätälöityjä ratkaisuja rakastavaa yritysten talouden valmentajaa?

Haemme nyt säästöpankkiiri – yritysasiakkuusspäällikköä voittamaan ja sitouttamaan uusia yritysasiakkaita puolellemme ainutlaatuisen Säästöpankkikokemuksen avulla.

Odotamme sinultainnostusta, rohkeutta ja aktiivisuutta uusasiakashankintaa ja sen moninaisia keinoja kohtaan. Tartut toimeen ja työskentelet intohimoisesti, itsenäisesti ja asiakaskannattavuuden huomioiden. Tahdot olla mukana yrityksen elinkaaren tärkeissä päätöksissä talouteen, sen suunnitteluun ja hallintaan liittyen. Voitat uudet asiakkaat puolellesi hallitsemalla kokonaistalouden ja talouden valmennuksen – ja saat asiakkaat suosittelemaan sinua eteenpäin. Sinut on helppo tavoittaa ja tavata, ja sinulla on kyky ilahduttaa ja innostaa. Olet taitava verkostojen luoja ja hyödyntäjä. Tehtävässäsi korostuu tiivis yhteistyö yhteistyökumppaneidemme kanssa sekä voimakas tahto yhteistyön jatkuvaan kehittämiseen ja jalostamiseen.

Etsimme yritysrahoituksen osaajaa, jolla on kokemusta laadukkaasta, tuloksellisesta ja asiakaskannattavuuden huomioon ottavasta työstä sekä rutkasti tahtoa itsensä kehittämiseen. 

Tarjoamme sinulle osaavan ja innostavan työyhteisön sekä työntekijäkokemuksesta aidosti kiinnostuneen ja suurella sydämellä toimivan yrityksen tuen. Pystyt vaikuttamaan oman toimenkuvasi sisältöön. Paikka avataan haettavaksi perhevapaan vuoksi, ja tehtävä on määräaikainen. Mikäli osoittaudut erityisen hyväksi tyypiksi, neuvottelemme mielellämme kanssasi myös jatkosta. 

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin. Katso video.

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme! Hae tehtävää 19.9.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Nina Tala, puh. 050 505 8846 ti 7.9 klo 15-16 ja  ke 15.9. klo 9-10.

Hae tähän työpaikkaan!

 

Haku alkaa ja päättyy

Aito Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. 

 

Ota yhteyttä:

Sijainti: Kauppakatu 14, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!