Sähkö-/automaatioasentaja, työstökonehuolto, Konecranes Finland Oy

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Kunnossapitopalvelut liiketoimintaan kuuluva Konecranesin tuotanto- ja työstökonehuolto eli kotoisammin MTS (Machine Tool Service) on yksi Suomen suurimmista kunnossapitopalveluiden tarjoajista. Sen laaja valikoima sisältää mm. täyden palvelun kumppanuussopimukset, ennakoivan kunnossapidon, jälkiasennukset, korjauspalvelut, konesiirrot sekä paikan päällä annettavan tuen kaiken tyyppisille ja -merkkisille työstökoneille sekä muille teollisuuden tuotantolaitteille.

Lue meistä lisää: www.konecranes.com/fi

Ovatko työstökoneiden ja tuotantolaitteiden viat, huollot ja korjaukset sinulle tuttu juttu? Koetko olevasi niiden kanssa omimmillasi ja haluat muiden näkevän sinut tämän lajin ammattilaisena? Jos vastasit kyllä, tutustu tähän avoimeen tehtävään pääkaupunkiseudun työstökonehuollossa!

Etsimme sähkö- tai automaatioasentajia vahvistamaan pääkaupunkiseudun tiimiämme asiakkaidemme työstökoneiden ja tuotantolaitteiden kunnossapito- ja huoltotehtävissä.

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJA, työstökoneet

Huoltoasentajanamme työskentelet pääkaupunkiseudulla teollisuusasiakkaidemme, esimerkiksi konepajateollisuuden, tehtaissa auttaen asiakkaitamme. Nyt haussa on kahdenlaisia tehtäviä: toisissa pääset liikkumaan ja vierailemaan eri asiakkaiden toimipisteissä, toisissa taas toimit pääasiassa yhden merkittävän asiakkaamme apuna. Asentajan tehtävissämme pääset toteuttamaan mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä kuten vianhakua, ennakkohuoltoa ja korjaustöitä useiden eri valmistajien koneiden ja laitteiden parissa. Asentajanamme työskentelet työkeikasta riippuen joko kollegan kanssa tai itsenäisesti. Tässä roolissa sinä olet kunnossapidon asiantuntija ja yrityksemme kasvot asiakkaalle. Tavoitteenasi on asiakkaidemme tuottavuuden ja turvallisuuden parantaminen ja erinomainen asiakaskokemus. Tarjolla oleva tehtävämme on vakituinen päivätyö.

Tärkeimmät tehtävät ja vastuut tässä työssä:

  • ennakkohuollot eri valmistajien koneille ja laitteille
  • vianhaut ja korjaustyöt eri valmistajien koneille ja laitteille
  • asiakkaidemme tuottavuuden ja turvallisuuden parantaminen
  • erinomainen asiakaskokemus

Miksi meille?
Huoltoasentajanamme sinulla on vaihteleva työ ja monipuolinen tehtäväkenttä erilaisten työstökoneiden ja laitteiden parissa. Teet sekä rutiiniluontoisia huoltoja että ratkot asiakkaan mahdollisia ongelmatilanteita. Kokeneessa porukassamme sinulla on myös mahdollisuus oppia muilta. Uskomme, että pystymme tarjoamaan sinulle myös mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostuksiesi mukaan talon sisällä. Olemme alamme johtava yritys, joten meillä olet osa kasvavaa, kehittyvää teollisuuden kunnossapidon organisaatiota.

Haluatko tietää lisää tuotanto- ja työstökonehuollosta ja meillä työskentelystä? Tutustu paremmin kunnossapitoomme www.konecranes.com/fi/mts-asentajan-tyo tai liiketoimintamme sivuilla www.konecranes.com/fi/huolto/tyostokonehuolto

 
Mitä odotamme sinulta:
Tehtävä edellyttää sähkö- tai automaatioasentajan ammatillista tutkintoa, aiempaa osaamista ja kokemusta tuotanto- ja työstökoneista ja mieluiten kokemusta myös Siemens, Fanuc ja Heidenhain ohjauksista. Muu teollisuuden kunnossapitokokemus on eduksi. Tämä tehtävä sopii sinulle, jos olet luonteeltasi tarkka, pitkäjänteinen ja kykenet toimimaan erilaisissa tilanteissa joustavasti ja turvallisuuden huomioiden. Meidän työporukassa viihtymiseksi sinun tulee myös olla riittävän oma-aloitteinen, ja valmis tarttuman toimeen. Mikäli tämä tehtävät kuulostavat sopivalta suunnalta urallesi, esittele meille rohkeasti itsesi hakemuksen muodossa!

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Emme käytä hakuaikoja ja toivomme sinun jättävän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Konecranes Finland Oy

Sijainti: Hakkila, Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!