Sähkö- ja automaatioasentaja, ARNON Oy

Haemme asiakkaallemme ARNON Oy:lle Kauhavan toimipisteeseen

Sähkö- ja automaatioasentajaa.

ARNON on palvellut asiakkaita yli neljä vuosikymmentä jo vuodesta 1978. Yritys on kasvanut kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi, joka tarjoaa palvelujen ja asiantuntemuksen koko skaalan antureista pilvipalveluihin. Nykyään ARNON on Pohjoismaiden suurin automaatio- ja kytkinlaitetoimittaja. ARNONin yli 200 asiantuntijaa työskentelee kuudessa toimipaikassa kolmessa maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Pääkonttori on Tampereella, josta käsin ARNON johtaa maailmanlaajuista liiketoimintaa.

Mitä Sähkö- automaatioasentajan työ pitää sisällään?

Sähkö- ja automaatioasentajan tehtävänä on valmistaa erilaisia sähkökeskuksia. Työ pitää sisällään kokoonpanoa ja kytkentää. Valmistettavien sähkökeskusten koot ja työn suuruus vaihtelee hyvin paljon, joten jokainen päivä on erilainen: välillä suuren keskuksen rakentamisessa voi kulua viikko, joskus taas päivän aikana voi ehtiä tehdä montakin pienempää keskusta. Sähkö- ja automaatioasentaja työskentelee itsenäisesti tehden koko keskuksen alusta loppuun saakka itse.

Millaista osaamista Sinulta odotamme?

Alalle soveltuvan koulutuksen lisäksi odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta sähkötöistä esimerkiksi asentajan tehtävistä. Aikaisemmasta kokemuksesta sähkökeskuksien parissa työskentelystä on sinulle hyötyä työn oppimisen kannalta, mutta työtehtävät voidaan kyllä hyvin myös opettaa. Sinun tulee osata lukea sähköpiirustuksia, sillä jokainen valmistettava sähkökeskus on erilainen. Piirustukset ja ohjeet ovat yleensä englanniksi, joten englanninkielen luetunymmärtämistä vaaditaan tässä tehtävässä. Tässä työssä menestymisen kannalta tärkeää on äärimäisen hyvä asenne työtä kohtaan: kaiken pystyy oppia, jos motivaatio ja halu kehittyä ovat kohdillaan. Tulet työskentelemään tiimissä, joten hyvät yhteistyötaidot ovat tässä työssä tärkeitä. Arvostamme työntekijöissä asennetta: "voisiko tämän tehdä jotenkin toisellakin tavalla?".  Vaikka työ on vaihtelevaa, työ sisältää myös rutiineja, joten sinun tulee pystyä sietämään toistuviakin työtehtäviä. 

Mitä Sinä saat?

Tulet työllistymään Pohjoismaiden suurimman automaatio- ja kytkinlaitetoimittajan palvelukseen, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Tässä työssä noudatamme Teknologiateollisuuden työehtosopimusta, palkkaan vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja työkokemus. ARNONilla on käytössä liukuva työaika, mikä mahdollistaa töiden sovittamisen hyvin oman henkilökohtaisen elämän mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva, ensimmäiset 6kk työskentelet ValtaGroupin työntekijänä, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä ARNONin kirjoille. 

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli haluat lisätietoja rekrytointiprosessista, soita suoraan ValtaGroupissa Anna Hirsimäelle, p. 050 382 2466, tai lähetä sähköpostia: anna.hirsimaki@valtagroup.fi.

Kiitos, odotamme jo hakemustasi!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!