Sähkö- ja automaatioasentaja, Onda Nordic Oy

Etsimme asiakkaallemme Onda Nordic Oy:lle SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA Kangasalle. 

Onda Nordic Oy on osa Italialaista Onda S.p.A:ta. Onda Nordic on suomalainen alan johtava kaukolämmön ja jäähdytyksen esivalmistettujen jakokeskusten valmistaja, joka on valmistanut kaukoenergiatuotteita jo vuodesta 2001. 

Sähkö- ja/tai automaatioasentajan tehtäviin kuuluu asiakkaan valmistamien lämmönjako- ja jäähdytyskeskusten sähköasennustyöt mm. pumpunohjauskeskuksen kokoonpanovalmistus sekä lämmönjakokeskukseen asennettavien komponenttien, mm. säätimen, pumppujen, antureiden ja turvakytkimien kytkennät sekä valmistettujen laitekokonaisuuksien testaukset. Työtä tehdään arkipäivisin  Kangasalla toimivissa tehdastiloissa.

Odotamme sinulta sähkö- ja/tai automaatioasentajan koulutusta sekä aitoa mielenkiintoa käytännön asennustöitä kohtaan. Myös oma-aloitteisuus sekä reipas ja huolellinen työote ovat tässä työssä tärkeitä. Eduksi katsomme, jos olet kerryttänyt työkokemusta sähkö- ja automaatioasennustöistä. Myös kaukolämmön lämmönjakokeskusten tuntemus ja sähkökytkentäkaavioiden lukutaito luetaan sinulle eduksi. Jaksamme aina painottaa ahkeruutta ja hyvää työmoraalia - niillä päsee jo pitkälle.

Valittu hakija tullaan perehdyttämään työtehtäviin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja säännöllisen päivätyön, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi alan huippuosaajaksi. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä. Palkkaus sopimuksen mukaan, riippuen hakijan kokemuksesta.

Työsuhde solmitaan alkuun ValtaGroupin ja työntekijän kesken, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaan omille kirjoille. 

Jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!