Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen Valkeakoskelle

Caverion Industria Oy, Valkeakoski

Etsitkö vastuullista, vakavaraista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi ammattitaitoista sähkö- ja automaatiopuolen kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen teollisuuden asiakkuuteen. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme? 

Tehtäväsi

Työnkuvasi koostuu monipuolisista teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista sekä ennakkohuolto-, vianhaku-, kunnossapito ja korjaustoiminnasta - toiminnallasi varmistat asiakkaamme tuotannon käyttövarmuuden. Työskentelet arkisin vuorotellen aamu-, päivä- ja iltavuoroissa klo 6.00-22.00 välillä.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Odotamme

Tehtävään edellytetään aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidon sähkö- ja/tai automaatioasennuksista siten, että kykenet itsenäiseen työhön. Katsomme eduksesi logiikkaohjausten ja mekatroniikan tuntemuksen. Arvostamme monipuolista osaamista ja päätöksentekokykyä asennustoiminnassa. Työtä tehdään asiakkaan laitoksella, joten asiakaslähtöisyys on avainasemassa tässä tehtävässä. Työturvallisuudesta emme tingi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Aluejohtaja Hannu Leppälä puh. 0400641245 (ark. klo 8-16) tai sähköpostitse hannu.leppala@caverion.com.

Hae tehtävää 24.3.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Caverion Industria Oy

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Sijainti: Valkeakoski
Logo

Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen Valkeakoskelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!