Sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanija (Gistele Oy)

Gistele on Turussa sijaitseva sähkökeskusten asiantuntija, joka valmistaa turvallisia ja laadukkaita ratkaisuja teollisuuden eri tarpeisiin. Toimintamme on jatkunut yli 40 vuoden ajan. Toimimme neljällä toimialalla: teollisuus, infra, rakentaminen ja marine.

Työnjälkemme on aina siistiä sekä huoliteltua, ja käytämme aina laadukkaimpia komponentteja. Huolellisesti ammattitaidolla tehdyt keskukset ovat pitkäikäisiä ja ennen kaikkea turvallisia käyttää. 

Lue meistä lisää https://gistele.fi/Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Gistele Oy:lle sähkö- ja automaatioasentajaa sähkökeskusten kokoonpanoon Turkuun. Töitä tehdään arkisin liukuvan työajan puitteissa klo 6-17, 8h/pvä. Töiden alustava kesto on 6 kk, jonka jälkeen hyvälle tekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Mikäli olet kiinnostunut siististä sisätyöstä, jossa pääset toteuttamaan kädentaitojasi, niin lukaise alta lisää. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy perustiedot sähkökeskuksien kokoonpanosta ja/tai toiminnasta. Olet saattanut aikaisemmin työskennellä isompien keskuksien asennusten parissa tai niiden kokoonpanossa. Erilaiset työkalut ja pienet osat pysyvät hyvin hyppysissäsi, ja sinulta löytyy myös kykyä tulkita piirustuksia. Arvostamme reipasta asennetta ja oma-aloitteista työotetta, sekä kiinnostusta itsensä kehittämiseen.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu isojen sähkökeskuksien kokoaminen omalla työpisteelläsi alusta loppuun, suunnittelijoiden tekemien piirustusten mukaan. Työ ei ole sarjatuotantoa, vaan jokainen sähkökeskus on omanlaisensa ja pääset tekemään keskuksista sinun kädenjälkesi näköisiä. Isoimpia keskuksia tehdään parityönä. Tehtäviin on laaja perehdytys työsuhteen alussa. 

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä palkkaus ylittää Teknologiateollisuuden TES:in palkkataulukot. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa tehdään töitä isojen projektien parissa. Ympärilläsi on mukavat ja huumorintajuiset esimiehet, joilta saat aina apua kysymyksiisi. Hyvällä tyypillä on oiva mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen 6 kk jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanija (Gistele Oy)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!