Sähkö- ja turvajärjestelmien asiantuntija

Oletko sinä Senaatin uusi sähkö- ja turvajärjestelmien asiantuntija?

Suomen valtiohallinnon toimitila-asiakkaat kaipaavat asiantuntijuuttasi ja ammattitaitoasi. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Pääset huolehtimaan siitä, että valtionhallinnon toimitilaratkaisut vastaavat aina asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.   
  3. Pääset mukaan luomaan valtionhallinnon työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden vaikuttaa kiinteistöalan ja uusien työnteon tapojen kehitykseen.

Tehtävänäsi on valmistella ja johtaa monipuolisia sähkö- ja turvajärjestelmien korjaus- ja uudisrakennushankkeita Pohjois-Suomen alueella hankesuunnittelusta takuuajan loppuun. Toimit sähkö- ja turvajärjestelmien vastuuhenkilönä hankkeissa ja vastaat niiden toteuttamisesta yhteistyössä sidosryhmien edustajien ja asiakkaidemme kanssa. Lisäksi tuot sähkö- ja turvajärjestelmien asiantuntemuksesi investointi-, kunnossapito- ja tilaratkaisuprojektien läpivientiin yhteisesti sovittujen prosessien mukaisesti.

Tehtävän sisällön määrittelyssä huomioidaan valittavan henkilön osaaminen ja aiempi kokemus.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Liity osaavaan joukkoomme Ouluun tai Rovaniemelle.

Hae meille sähkö- ja turvajärjestelmien asiantuntijaksi, jos sinulla on

  • sähköalan ammattikorkeakoulu- tai ylempi korkeakoulututkinto
  • useamman vuoden kokemusta sähkö- ja turvajärjestelmien suunnittelusta, rakennuttamisesta tai urakoinnista
  • asiakaslähtöinen ajattelutapa
  • hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Lisäksi arvostamme kiinteistöliiketalouden ja julkisten hankintojen osaamista, hyvää tiimityövalmiutta ja kokemusta projektityöskentelystä sekä kykyä ohjata vaativia sähkö- ja turvateknisiä kokonaisuuksia asiakastarpeiden ja -vaatimusten mukaisesti. Ja koska panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen, toivomme sinulta myös kehitysmyönteisyyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisryhmän päällikkö Harri Karjula, p. 0500 584 216.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 3.2.2022.

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Oulu, Rovaniemi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!