Sähköalan insinööriopiskelija, sähkösuunnittelijaharjoittelija, Tampere, Oulu, Riihimäki

Sähkösuunnittelijaharjoittelijana tulet toimimaan rautatierakentamisen sähköyksikön Riihimäen, Tampereen tai Oulun toimistossa projekteja tukevissa tehtävissä. Osallistut erilaisten projektien, kehitystehtävien ja hankintojen suunnitteluun kokeneempien suunnittelijoiden apuna. Kokemuksen karttuessa voit päästä osallistumaan myös käyttöönottotehtäviin. Kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa tuntitöissä tai mahdollisesti vakituisessa tehtävässä valmistumisesi jälkeen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän sähköistetyn raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Tehtäväkenttäämme ovat raideliikenteen suojaus-, anturointi-, ohjaus- ja turvalaitetekniikka, sekä raideinfran 25kV sähkönsyöttöasemat. Kesän aikana perehdytämme sinut raideinfra-alan sähkösuunnittelun erityispiirteisiin. Pääset työskentelemään rautaisten ammattilaistemme parissa ja meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  Koko henkilöstömme on ratatyöturvallisuuskorttikoulutettuja ja uutena työtekijänä koulutamme myös sinut. Arvomme pohjautuvat luotettavuuteen, välittämiseen sekä yrittäjähenkisyyteen. Meille johtaminen on matalan hierarkian ansiosta välitöntä ja välittävää.

Toivomme sinulta aiempaa osaamista jostakin sähkötekniikan alueesta opiskelun tai työkokemuksen kautta. Sähköalan insinööriopintosi voivat olla alku- tai loppuvaiheessa,  tehtäviä löytyy kehitystäsi tukevalla haastavuudella. Edellytämme riittävän sujuvaa MS työkalujen käyttöä ja täsmällistä otetta dokumentaation hallintaan. Odotamme sinulta positiivista asennetta oppimiseen sekä kiinnostusta sähköalaan rautatieliikennöinnin parissa. Töiden aloitus on viimeistään toukokuussa, mutta työ on mahdollista aloittaa jo aikaisemmin kevättalvella. 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman ripeästi, sillä joidenkin paikkojen kohdalla aloitamme haastatteluprosessin jo ennen haun sulkeutumista. 

Mikäli olet kiinnostunut myös muista soveltuvista harjoittelijatehtävistä, merkitsethän sen selkeästi hakemukseen, niin olet mukana myös muita harjoittelijapaikkoja täytettäessä.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Tero Väisänen puh.0408626127 tai sähköpostitse tero.vaisanen@nrcgroup.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kesätyö

Työsuhde-edut

  • Hierontaetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu
  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä

NRC Group Finland Oy

 

NRC Group on Pohjoismaiden johtava sähköistetyn raideinfra-alan toimija, joka työllistää noin 2 000 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konsernin liikevaihto on noin 635 MEUR.

Yrityksemme luo ihmisiä ja yhteiskuntaa liikuttavaa infraa, joka ylittää odotukset niin tänään kuin huomennakin. Tavoitteenamme on olla tulevaisuuden infra-alan halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja.

Pääkonttorimme sijaitsee Lysakerissa, Oslossa. Yrityksemme on listattu Oslon pörssissä lyhenteellä “NRC”. Konsernimme toimitusjohtajana toimii Henning Olsen.

Suomessa olemme yli 150 vuoden kokemuksella maamme yksi suurimmista rauta- ja raitioteiden sähköistäjistä, rakentajista sekä radan kunnossapitäjistä. Olemme myös merkittävä sähköverkkojen ja raideinfran turvalaitejärjestelmien rakentaja ja kunnossapitäjä sekä rautatiemateriaalien toimittaja.

 

Puhelin: 0408626127
Sijainti: Tampere, Oulu, Riihimäki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!