Sähköalan insinööriopiskelija, haalariharjoittelija, Oulu

Haalariharjoittelijana tulet toimimaan rautatierakentamisen sähköyksikön monipuolisilla ohjaus- ja turvalaiteprojekteillamme. Sähkötöissä pääset tekemään asennustehtäviä kokeneen työryhmän mukana. Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi kaapelointia, turvalaitekaappien kytkentää ja opastimien kasausta. Työskentelysi painottuu työmaillemme Oulussa ja Oulun lähiympäristössä. Työviikon tunnit tehdään usein neljässä päivässä maanantaista torstaihin. Työt alkavat viimeistään toukokuussa, mutta aloittaa voit halutessasi jo aikaisemmin. Kesän jälkeen sinulle saattaa tarjoutua mahdollisuus jatkaa tuntitöissä opiskelujesi ohessa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Pääset työskentelemään rautaisten ammattilaistemme parissa ja meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen infra-alalla. Koko henkilöstömme on ratatyöturvallisuuskorttikoulutettuja ja uutena työtekijänä koulutamme myös sinut. Arvomme pohjautuvat luotettavuuteen, välittämiseen sekä yrittäjähenkisyyteen. Meille johtaminen on matalan hierarkian ansiosta välitöntä ja välittävää.

Toivomme sinulta aiempaa osaamista opiskelun ja/tai työkokemuksen kautta ja että olet sähköalan insinööriopiskelija. Odotamme sinulta positiivista asennetta oppimiseen sekä kiinnostusta sähkö- ja infrarakentamiseen. 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman ripeästi, sillä joidenkin paikkojen kohdalla aloitamme haastatteluprosessin jo ennen haun sulkeutumista. 

Mikäli olet kiinnostunut myös muista soveltuvista harjoittelijatehtävistä, merkitsethän sen selkeästi hakemukseen, niin olet mukana myös muita harjoittelijapaikkoja täytettäessä.

Lisätietoja antaa resurssipäällikkö Jenni Alapukki puh.0408645333 tai sähköpostitse jenni.alapukki@nrcgroup.fi 

"Meillä on täällä Oulun seudulla käynnissä mielenkiintoisia projekteja ja hyvä työporukka. Tarvitsemme joukkoomme kasvamaan uusia alan ammattilaisia. Tulet saamaan Pohjois-Suomen projekteillamme huippuammattilaisten tukea urasi alkumetreille. Hae mukaan, nähdään viimeistään kesällä!" -Jenni Alapukki, resurssipäällikkö 

 

 


 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen (kesätyö)

Työsuhde-edut

  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Hierontaetu
  • Lounasetu
  • Työsuhdematkalippu

NRC Group Finland Oy

 

NRC Group on Pohjoismaiden johtava raideinfra-alan toimija, joka työllistää noin 2 000 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konsernin liikevaihto on noin 635 MEUR.

Yrityksemme luo ihmisiä ja yhteiskuntaa liikuttavaa infraa, joka ylittää odotukset niin tänään kuin huomennakin. Tavoitteenamme on olla tulevaisuuden infra-alan halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja.

Pääkonttorimme sijaitsee Lysakerissa, Oslossa. Yrityksemme on listattu Oslon pörssissä lyhenteellä “NRC”. Konsernimme toimitusjohtajana toimii Henning Olsen.

Suomessa olemme yli 150 vuoden kokemuksella maamme yksi suurimmista rauta- ja raitioteiden rakentajista sekä radan kunnossapitäjistä. Olemme myös merkittävä raideinfran sähköverkkojen ja turvalaitejärjestelmien rakentaja ja kunnossapitäjä sekä rautatiemateriaalien toimittaja.

 

Puhelin: 0408645333
Sijainti: Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!