Sähköalan insinööriopiskelija, työnjohtoharjoittelija, Oulu

Työjohtoharjoittelijana tulet toimimaan rautatierakentamisen sähköyksikön monipuolisilla ohjaus- ja turvalaiteprojekteillamme työnjohtoa avustavissa tehtävissä sekä osallistut myös asennustehtäviin. Osallistut projektin laatu- ja turvallisuusdokumentointiin sekä ajoittain olet myös mukana asennustehtävissä työryhmän mukana. Työskentelet Oulussa mutta myös osittain Itä-Suomen urakoilla, minkä vuoksi tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Kesän jälkeen sinulla on myös mahdollisuus jatkaa tuntitöissä tai mahdollisesti vakituisessa tehtävässä valmistumisesi jälkeen. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Pääset työskentelemään rautaisten ammattilaistemme parissa ja meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen infra-alalla. Koko henkilöstömme on ratatyöturvallisuuskortti koulutettuja ja uutena työtekijänä koulutamme myös sinut. Arvomme pohjautuvat luotettavuuteen, välittämiseen sekä yrittäjähenkisyyteen. Meille johtaminen on matalan hierarkian ansiosta välitöntä ja välittävää.

Toivomme sinulta aiempaa osaamista opiskelun ja/tai työkokemuksen kautta ja olet sähköalan insinööriopintojesi loppuvaiheessa. Odotamme sinulta positiivista asennetta oppimiseen sekä kiinnostusta rautatiemaailmaan. Töiden aloitus on viimeistään toukokuussa, mutta työ on mahdollista aloittaa jo aikaisemmin kevättalvella. 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman ripeästi, sillä joidenkin paikkojen kohdalla aloitamme haastatteluprosessin jo ennen haun sulkeutumista. 

Mikäli olet kiinnostunut myös muista soveltuvista harjoittelijatehtävistä, merkitsethän sen selkeästi hakemukseen, niin olet mukana myös muita harjoittelijapaikkoja täytettäessä.

Lisätietoja antaa resurssipäällikkö Jenni Alapukki puh.0408645333 tai sähköpostitse jenni.alapukki@nrcgroup.fi 

"Meillä on täällä Oulun seudulla käynnissä mielenkiintoisia projekteja ja hyvä työporukka. Tarvitsemme joukkoomme kasvamaan uusia alan ammattilaisia. Tulet saamaan Pohjois-Suomen projekteillamme huippuammattilaisten tukea urasi alkumetreille. Hae mukaan, nähdään viimeistään kesällä!" -Jenni Alapukki, resurssipäällikkö . 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen (kesätyö)

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu
  • Hierontaetu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä

NRC Group Finland Oy

 

NRC Group on Pohjoismaiden johtava raideinfra-alan toimija, joka työllistää noin 2 000 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konsernin liikevaihto on noin 635 MEUR.

Yrityksemme luo ihmisiä ja yhteiskuntaa liikuttavaa infraa, joka ylittää odotukset niin tänään kuin huomennakin. Tavoitteenamme on olla tulevaisuuden infra-alan halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja.

Pääkonttorimme sijaitsee Lysakerissa, Oslossa. Yrityksemme on listattu Oslon pörssissä lyhenteellä “NRC”. Konsernimme toimitusjohtajana toimii Henning Olsen.

Suomessa olemme yli 150 vuoden kokemuksella maamme yksi suurimmista rauta- ja raitioteiden rakentajista sekä radan kunnossapitäjistä. Olemme myös merkittävä raideinfran sähköverkkojen ja turvalaitejärjestelmien rakentaja ja kunnossapitäjä sekä rautatiemateriaalien toimittaja.

 

Puhelin: 0408645333
Sijainti: Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!