Sähköasentaja Bronto Skylift Pori

Etsimme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy:lle SÄHKÖASENTAJAA Poriin

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Sähköasentajan työ pitää sisällään uusien valmistettavien nostinautojen sähkö- ja kokoonpanotöitä. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa sekä sinnikkyyttä ratkoa ongelmia. Sinulla on toimeentarttuva asenne työtä kohtaan ja pidät laadukasta työnjälkeä tärkeänä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta mielellään liikkuvien koneiden ja työkoneiden sähkö- ja kokoonpanotöistä, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas ja rohkea asenne oppia uutta.

Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Tarjoamme aluksi määräaikaisen vuokratyösuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä. Työskentelet osana muuta Porin yksikön kokenutta tiimiä.  Pääset aloittamaan tehtävässä heti sopimuksen mukaan, mahdollisen hakemuskäsittelyn ja haastattelun jälkeen. Työaika on 40h/vko, 1-2 vuorotyö.

ValtaGroup Oy hoitaa asiakkaan Bronto Skylift Oy Ab:n rekrytointia ja käsittelee hakemukset luottamuksella sekä sopii haastatteluista. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi. Lähetä hakemuksesi nyt, tai vinkkaa vaikka kaverille!

Kiitos, odotamme hakemustasi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaaja.

Nuoresta iästään huolimatta rekrytointialalla vahva ja luotettu välittäjä. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen.

Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!